Originally posted by dan.gutu
un logan oarecare
Collapse
X
-
Dane cred ca ai mai multe dotari ca mine .
Da-mi si mie un PM si mai spune-mi odata cum fac sa schimb ledurile de la pozitie.
Comment
-
buna, dane ai o masina bestiala sa o stapanesti sanatos si sa ne mai dai si noua cate un sfat ca din cate am vazut eu esti as la tunarit logane si la piesele lor
pe mine m-ar interesa cum sa schimb led-urile de la angel-eyes, cum sa pun xenon pe scurta,lunga si pe proiectoare
tu ai faza lunga si scurta pe acelasi bec?
cu mult respect, VDO_racing
acum miam adus aminte, am vazut ca ai si tapiterie de prestige....
de unde se poate lua?
unde se poate gasi instalatie de incalzire scaune ca la cele rusesti?
exista cumva si scaune electrine pt logan?Last edited by andrei; 21 January 2008, 16:29.sigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Originally posted by VDO_racingunde se poate gasi instalatie de incalzire scaune ca la cele rusesti?
exista cumva si scaune electrine pt logan?
Comment
-
Originally posted by VDO_racing View Postbuna, dane ai o masina bestiala sa o stapanesti sanatos si sa ne mai dai si noua cate un sfat ca din cate am vazut eu esti as la tunarit logane si la piesele lor
pe mine m-ar interesa cum sa schimb led-urile de la angel-eyes, cum sa pun xenon pe scurta,lunga si pe proiectoare
tu ai faza lunga si scurta pe acelasi bec?
cu mult respect, VDO_racingLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Ai pus incalzire pe sub tapiterie? Sunt rezistentele luate de la dealer, pentru Rusia?
Comment
-
dragutza foc masina ... ( rosie ca focul ... sa`i surada norocul ) schimba foarte mult aspectul geamurile putin inchise la culoare ... si cu stopurile si farurile care i le`ai pus bestial ... s-o stapanesti sanatos ... cat mai multi km fara evenimenteLogan 1.6MP
Comment
-
Vazusem ca a scris cineva mai sus ca ai incalzire in scaune, dar cred ca a vazut butonul pentru deschidere portbagaj si a gresit.
Comment
Comment