un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dan.gutu
    Am reusit sa modific si eu culoarea bordului .Nu sunt prea reusite pozele,sunt facute cu telefonul .Multumesc lui Ciprishor,ca si-a facut timp si pentru mine,foarte de treba acest baiat .
    Da nu mai ai folia de prestige pe ceasuri?
    ...de doi lei :p

Comment

Am schimbat ledurile cu unele albe si foarte puternice cumparate de la zextar, iar folia de la bord am dato jos pentru a face niste teste.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Dane cred ca ai mai multe dotari ca mine .
        Da-mi si mie un PM si mai spune-mi odata cum fac sa schimb ledurile de la pozitie.
        http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

buna, dane ai o masina bestiala sa o stapanesti sanatos si sa ne mai dai si noua cate un sfat ca din cate am vazut eu esti as la tunarit logane si la piesele lor

pe mine m-ar interesa cum sa schimb led-urile de la angel-eyes, cum sa pun xenon pe scurta,lunga si pe proiectoare

tu ai faza lunga si scurta pe acelasi bec?

cu mult respect, VDO_racing

acum miam adus aminte, am vazut ca ai si tapiterie de prestige....
          de unde se poate lua?

unde se poate gasi instalatie de incalzire scaune ca la cele rusesti?
          exista cumva si scaune electrine pt logan?
          Last edited by andrei; 21 January 2008, 16:29.
          sigpic
          NEVER FORGOTTEN

Comment

Originally posted by iuli81 View Post
            Imi place cum a iesit. Sunt fan VW si chiar imi plac culorile rosu si albastru la bord.
            cum adica esti fan vw???????......baieti e timpul sa luam masuri...))))))))).....glumesc.....
            ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Originally posted by VDO_racing
              unde se poate gasi instalatie de incalzire scaune ca la cele rusesti?
              exista cumva si scaune electrine pt logan?
              la noi in IASI au casat astea de la petenciar 2 buc numai ca o sa ai o factura cam mare la curent le trebuie doar huse noi sau cam patat cele existente

Comment

eu vorbeam serios
                sigpic
                NEVER FORGOTTEN

Comment

Originally posted by VDO_racing View Post
                  buna, dane ai o masina bestiala sa o stapanesti sanatos si sa ne mai dai si noua cate un sfat ca din cate am vazut eu esti as la tunarit logane si la piesele lor

pe mine m-ar interesa cum sa schimb led-urile de la angel-eyes, cum sa pun xenon pe scurta,lunga si pe proiectoare

tu ai faza lunga si scurta pe acelasi bec?

cu mult respect, VDO_racing
                  Ledurile se schimba foarte usor,cu conditia sa fie farul dat jos.Sub far sunt doua gauri prin care sunt scoase firele de la cerculete si sunt astupate cu doua cauciucuri,se scot si dupa aia stii tu ce ai de facut.Ca sa pui xenon vezi ca gasesti la Tuning si alte moficari,la angels sunt doua becuri diferite pe fiecare faza.Eu am xenon doar pe scurta si proiectoare,faza lunga nu am mai folosito decat pt.flashuri.Tapiseria este de la Silviu_79.
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Ai pus incalzire pe sub tapiterie? Sunt rezistentele luate de la dealer, pentru Rusia?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• dragutza foc masina ... ( rosie ca focul ... sa`i surada norocul ) schimba foarte mult aspectul geamurile putin inchise la culoare ... si cu stopurile si farurile care i le`ai pus bestial ... s-o stapanesti sanatos ... cat mai multi km fara evenimente
                      Logan 1.6MP

Comment

• Nu Andrei,si asa nu suport caldura,daca montam si rezistente in scaune ma lua toti dracii de caldura.Multumesc Alxex pentru urari si ma bucur ca iti place !
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Vazusem ca a scris cineva mai sus ca ai incalzire in scaune, dar cred ca a vazut butonul pentru deschidere portbagaj si a gresit.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• frumos loganu sa l stapanesti cu placere
                            Don't ride faster than your Angel can fly!

Comment

• cat ai dat pe xenoanele pe faza scurta si pe alea din proiectoare? si de unde le-ai luat?

Comment

• 310 ron h1 faza scurta 35w,380 ron h11 proiectoare 55w si urmeaza faza lunga h1 55w cu incarcare rapida pt.flashuri.Kiturile sunt de la un baiat din Targoviste, gasit pe OKAZII.
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google