Cu putina indemanare si foarte multa rabdare am reusit sa fac deschiderea portbagaj din telecomanda.Costuri : amortizor 25 roni ,strungar 10 roni.Multumesc lui mishu_wrc ,de la el am luat patentul,sper sa nu perceapa taxa de autor.
un logan oarecare
Collapse
X
-
Noul meu subwoofer,are difuzor Pioneer TS-W307D4,iar cutia este facuta de un baiat care este bolnav cu capul .Acum pot spune ca se aude si la mine bas profund fara zdranganeala,aveam un JBL,o panarama eu am crezut ca statia este de vina.Attached FilesLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Imi place treaba cu port-bagajul.
E utila si de efect. ;)
Comment
-
Originally posted by unic View Postpoti sa ne spui ce jbl aveai inainte?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Tare subwooferu'...sa te bucuri de el...este band-pass?
Comment
-
Salut Dane..foarte frumoasa masina Cred ca in ultima perioada mi s-a prescris sa imi intalnesc neamurile mai apropiate sau mai departate prin diferite locuri: pe tine pe forum Dacia , pe Danut Gutu la Suzuki In Bucuresti cand mi-am dus masina de servici la revizie.... Oare pe Anda si Florenta unde le voi gasi?? . Spor lin toate iti doresc si scz de offtopic!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Am uitat sa o mai bag in seama si pe rosioara mea.De la ultimile aparitii,i-am montat oglinzi ''camion'',am mai scapat de ''cromaciuni'',schimbat iar culoare bord,acum este alb cu rosu si am full xenon,pe scurta 35w, pe lunga si proiectoare 55w.Cu aceasta ocazie o prezint si pe micuta KYMCO.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Arata mult mai frumos asa, fara crom.
Acum, ar arata frumos niste leduri cum sunt la Audi, in bara fata. Se vad foarte frumos impreuna cu xenoanele.
Comment
-
Dupa sarbatori vopsesc ambele spoilere,pun masca fata din kitul DACIA, difuzor pe bara spate vopsite negru si alte jante, WOLFRACE YAMATO.Si gata ca baga nevasta divort.Si era sa uit,de unde iau iar stichere fata ca am schimbat parbrizul,in urma impactului cu un bolovan.Am beneficiat si eu, dupa 3 ani de plata,de casco,cu aceasta ocazie am pus cu parasolar.Attached FilesLast edited by dan.gutu; 20 April 2008, 22:19.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment