un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari Dan.Dar sa stii ca nu mai trece pe strada ca fiind un logan oarecare.

Comment

• Felicitari pentru suspensie arata mult mai bine mai coborata si sunt sigur ca e diferenta ca de la cer la pamant intre comportamnetul cu suspensia stock si cea de acum.

Comment

• Este diferenta mare,acum parca este alta masina,in primul rand nu mai mai topaie,in curbe nici nu mai vorbim si nu in ultimul rand aspectul exterior.Nu stiu ce am avut eu in cap pana acum,ascultati de la mine daca vreti sa modificati ceva la masina incepeti cu suspensia,face toti banii.Eu as echipa Prestige-ul direct din fabrica cu suspensie deasta.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Mersi Dane ptr ajutor. Bine ca am facut si ITP-ul... Mare caracter. Mersi frumos.
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Frumoasa masina Dane Am trecut sambata prin curtea ta de ti-am admirat-o ! Felicitari pentru arcuri si amortizoare...Arata acum intr-un mare fel ;). Sper ca nu a fost Felix in weekend ca deja ma oftic ca nu eram prezent , mai ales ca eram si eu la tara
            Sa auzim de bine !!!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Pai exect sambata a fost sa faca ITP ul,dar a fost foarte matinal,imi pare rau ca nu ai stiut,faceam o intalnire adhoc la Gugesti.Ma bucur ca ti-a placut masina, tare as fi vrut sa o admir si pe a ta.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• NU am vrut sa te sun sa te deranjez pentru ca era in jurul orei 14.00, cand... "fie omul cat de mic , dupa masa doarme-un pic " )
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Lucrezi la iesirea din comanesti?

Comment

• Nu la GUGESTI in VRANCEA, unde au bubuit odata vreo 4 vagoane cu benzina .
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by Evolution View Post

nu stiu cat e de calumea la voi loganul dar eu cred ca am o cutie de viteze stricata din fabrica....Imi agata urat de tot in treapta 1 , in marsarier si dupa ce se incalzeste, am incercat sa o salvez si i-am bagat un aditiv, a mers 2 saptamani dupa aia a inceput sa scoata un sunet foarte ciudat cand baga 1-a si a 2-a ca si cum se freaca 2 pungi
                      ai reolvat cu sunetul ala ciudat?Ca am avut si eu o perioada..Adik catziva km..Acu nu mai are..Ce poate fi ?
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Eu nu am avut sunet,am avut trepidatie in volan,dar s-a rezolvat dupa schimbarea rulmentilor din capul amortizoarelor fata.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Eu am fost vreo 3-4 km pe camp..Adica era drum totusi...Dar dupa vreo 2 km si ceva-3 a inceput sa se auda sunet ciudat ..Vorba lu` evolution: parca se frecau 2 pungi..Acu nu mai am ..Ar trebui sa ma ingrijorez? Scuze daca este off topic
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Cat te-au costat rulmenti de la amortizoarele fata si de unde i-ai luat ca vreau si eu 1 set?

Comment

• I-am procurat din service DACIA,un prieten, si au costat 50 roni amandoi,cred ca ia sterpelit pentru ca lucreaza la magazie.
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Dan.Gutu, sa sti ca ar arata si mai bine Loganu' daca i-ai pune bara de mcv si sa vopsesti in culoarea caroseriei: oglinzile, manerele de la usi, bandourile latereale, barele de protectie si sa dai jos siglele de pe capota portbagajului.
                                P.S.: Masina arata foarte bine.
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google