Multumesc @Logan 4 ever,intre timp am schimbat iarasi farurile,acestea sunt total diferite de celelalte,au doua lupe putin mai mari,nu mai sunt necesare pleoape,reglajele se fac mai usor, dar cea mai tare treaba este ca acestea nu mai fac umbra aceea in forma de ''V'' pe faza scurta,posesorii de angels stiu la ce ma refer.
un logan oarecare
Collapse
X
-
Si de celelalte am fost multumit,dar parca astea lumineaza mai puternic pe scurta,cerculetele le-as lasa asa galbui,se vad si cu fazele aprinse.Farurile le-am achizitionat de la aceeasi sursa cu Radu,RXM,au costat 470 roni aduse la poarta casei,sunt fabricate in Coreea,lucrate ingrijit,modelul asta se fabrica numai pe crom.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.Gutu View PostMultumesc @Logan 4 ever,intre timp am schimbat iarasi farurile,acestea sunt total diferite de celelalte,au doua lupe putin mai mari,nu mai sunt necesare pleoape,reglajele se fac mai usor, dar cea mai tare treaba este ca acestea nu mai fac umbra aceea in forma de ''V'' pe faza scurta,posesorii de angels stiu la ce ma refer.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
Comment