un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc @Logan 4 ever,intre timp am schimbat iarasi farurile,acestea sunt total diferite de celelalte,au doua lupe putin mai mari,nu mai sunt necesare pleoape,reglajele se fac mai usor, dar cea mai tare treaba este ca acestea nu mai fac umbra aceea in forma de ''V'' pe faza scurta,posesorii de angels stiu la ce ma refer.
    Attached Files
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Bravo Dan....Deci esti mai multumit de farurile astea?
      Vezi cum rezolvi cu schimbarea culorii cerculetelor

Comment

• Frumos domne... De unde si cati banuti ?... Ma bate si pe mine un gand... Eventual negru mat cum sunt actualele...

Comment

• Si de celelalte am fost multumit,dar parca astea lumineaza mai puternic pe scurta,cerculetele le-as lasa asa galbui,se vad si cu fazele aprinse.Farurile le-am achizitionat de la aceeasi sursa cu Radu,RXM,au costat 470 roni aduse la poarta casei,sunt fabricate in Coreea,lucrate ingrijit,modelul asta se fabrica numai pe crom.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Frumoase farurile si destul de ieftine.

Comment

• Au si pe negru?

Comment

• Liza se infrumuseteaza din ce in ce mai mult ! Arata super..Bafta multa Dane !
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @blaze2k daca ai fi citit mai atent in postul #184 ti se raspunde la intrebarea ta.

Comment

• Originally posted by dan.Gutu View Post
                    modelul asta se fabrica numai pe crom.
                    Doar eu am pe negru...Custom

Comment

• Frumoase faruri, frumoasa masina! La cat mai multi km fara griji! Sa ai grija la ITP sa nu te respinga ...

Comment

• Originally posted by dan.Gutu View Post
                        Multumesc @Logan 4 ever,intre timp am schimbat iarasi farurile,acestea sunt total diferite de celelalte,au doua lupe putin mai mari,nu mai sunt necesare pleoape,reglajele se fac mai usor, dar cea mai tare treaba este ca acestea nu mai fac umbra aceea in forma de ''V'' pe faza scurta,posesorii de angels stiu la ce ma refer.
                        arata foarte bine cu farurile astea.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Of, Dane, cand ai de gand sa te opresti? Arata bestial, as vrea si eu! (dar n-am malai)
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Si ce becuri ai pe ea dane?? Xenoane sau halogene tip xenon????
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• Are xenon si pe scurta si pe lunga a bagat omu leu greu in masina

Comment

• Am si eu o intrebare, daca cerculetele nu sunt cu leduri ce se intampla daca ti se ard beculetele alea se gasesc sau?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google