un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte misto difuzorul? E cauciucat sau din fibra?

Comment

• Originally posted by dan.Gutu View Post
      La benzinarii,magazine sau alte cladiri cu sisteme de deschidere automata ,bipaie scurt si apoi proceseaza,daca stai pe loc mai da cate un bip la 30 de secunde.Are 3 moduri,autostrada,oras si o combinatie oras-autostrada.Va multumesc ca va plac modificarile !
      Pai atunci e super tare...
      sigpic

Comment

• Mda ... Fara cuvinte. As putea sa zic si eu super tare, fain, etc, dar cred ca e de prisos.
        Ai de la mine un gand bun si viata lunga.
        respect, bubu

PS mie imi plac tare mult farurile alea asa cu galben. Eventual pentru siguranta (din cate am inteles si auzit ledurile tin mai mult) le-as schimba cu leduri, dar le-as pune tot asa galbui ... Dar asta e doar parerea mea
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Super masinutza ...Vad ca tot mai gasesti sa faci ceva la ea ...

Comment

• Salut ! Foarte tari modificarile..Imi plac , cu gust, tine`o tot asa.
            Spune`mi si mie de unde ai luat difuzorul si eleronul acela finut, si pret. ? Ma intereseaza si pe mine
            Stima si succes in continuare !

Comment

• Mereu se gaseste cate ceva de facut la masina,daca iti place intradevar.Eleronul,difuzorul si mai nou grila de la masca fata sunt din kitul tuning Dacia.Masca nu am avut timp sa o montez pentru ca trebuie data bara jos.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Ms de informatii...Ce preturi au ? Eleronul si difuzorul ? Daca este din kit-ul dacia..Sigur este cat de cat scump

Comment

• Un pret si pentru masca te rog... spor la modificari in continuare!

Comment

• 290 de roni cu kit de montaj inclus.Trebuie taiata masca veche altfel nu se pupa bine.Voi reveni cu poze,lucrez la ea,dar este foarte frig pentru lucrari de tuning )
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Ok mersi mult....Astept cu interes pozele cu rezultatul final

Comment

• Originally posted by dan.Gutu View Post
                        La benzinarii,magazine sau alte cladiri cu sisteme de deschidere automata ,bipaie scurt si apoi proceseaza,daca stai pe loc mai da cate un bip la 30 de secunde.Are 3 moduri,autostrada,oras si o combinatie oras-autostrada.Va multumesc ca va plac modificarile !
                        Ce model este ?

Comment

• Este un Beltronics 975R .Pana la detectorul asta de radar,eu credeam ca toate sunt o apa si un pamant,dar m-am inselat amarnic.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Cateva poze cu noua grila.
                            Attached Files
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Vai ... Ti neaparat sa murim de inima. De unde, de unde ai luat-o ... Pretul nici nu mai conteaza

Comment

• Arata bine grila,da bine negrul ala pe culoarea rosie a lizei
                                Jentile de model,dimensiune sunt si cu ce anvelope?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google