Grila este de la un dealer Dacia 290 roni,jantele sunt Wolfrace ProSprint si am Goodyar Hydragrip 205/60/15.
un logan oarecare
Collapse
X
-
Cred ca o sa ma bag si eu cu picioarele in bugetul de sarbatori si o sa imi trag si eu angeluri din alea. Ai avut vreo problema cu vreun bec de la cerculetele de pe angeluri ?
grila arata fain, iar caucioacele .... No comment. La ce pret te-au urcat ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Dan ofticosu...Vrei sa ai numai tu...Sti tu despre ce e vorba, egoistule.
Comment
-
-
Asa am crezut si eu initial,dar nu,se taie exact pe marginea din interior,unde vin ornamentele cromate,altfel nu se aseaza bine in partea de jos.Daca te iei dupa schita lor,trebuie data bara jos.Eu am prins-o numai sus comform schitei iar in partea de jos,acolo unde trebuie prinsa in holtsuruburi dinspre interior,i-am dat silicon sa fie.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Am schimbat stopurile spate cu unele fumurii,cateva poze si gata pana la primavara, cand se preconizeaza o schimbare de motor.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Ce diesel ? Eu diesel ? Va fi un 1,6 16v,transplantat de pe un Prestige cu 9000 de km care s-a incolacit dupa un copac.Defapt iau toata masina,partea din fata este intacta,spatele este trosnit rau,de s-a strambat si puntea.Pretul este mai mult decat modic.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment