un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dan.Gutu View Post
    Ce diesel ? Eu diesel ? Va fi un 1,6 16v,transplantat de pe un Prestige cu 9000 de km care s-a incolacit dupa un copac.Defapt iau toata masina,partea din fata este intacta,spatele este trosnit rau,de s-a strambat si puntea.Pretul este mai mult decat modic.
    Suna bine ce vrei sa faci,o sa ai si tu 110cp apoi

Comment

• Iar e masina ta murdara Dane ? dupa ce ca e si urata..O mai tii si murdara :P Bv man, arata intr-un mare fel !
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Masina asta parca intinereste in loc sa imbatraneasca..Vrei s-o faci mai curata decat era ea cand a iesit pe portile uzinei?

Comment

• Bine ca a venit se zonul rece,ca ma disperau musculitele alea lipite,este o mare problema pentru mine cand masina este murdara.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Dane...Musculitele le poti indeparta cu succes cu spray-uri pe cale le gasesti in supermarketuri/statii de carburant...Etc
            Sa iti spun cum se face...Dai cu spray pe bara fata ,parbriz apoi desfaci o sticla de bere....O bei iar apoi dai cu apa pe bara fata/parbriz...
            Eu iti urez succes in acesta operatiune si spor in continuare.
            sigpic

Comment

• Nici nu mai scriu aici cati bani am cheltuit pe asemenea solutii !
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• In primul rand FELICITARI pt masina ta!!!!Absolut superba...Ce bine k ai deschis ochii la timp,incepusei total gresit(zic eu) cu croamele alea...Dar brusc o schimbare la 90 de grade spre superb!!!!Bv bv bv!!!Off:cat te-au costat oglinzile k astea normale mi se par cam incomode!Sunt electrice?Ms mult.
                "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• Pai cine crezi ma mi-a deschis ochii cu cromurile,LoganClub,daca mi-a spus unu, dupa aia mi-a mai spus unu, ca nu arata bine, m-am comformat si le-am dat jos,si intradevar arata mai bine.Nu merg pe principiul,ce imi place mie este frumos,ascult si parerea altora, fac un poll in minte si aplic.
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Are undeva la 100 000 + nu?
                    Un exemplu de intretinere nemteasca ( caci nemtii se pare ca ar fi benchmark intr-ale intretinutului, insa se pare ca si romanii pot).
                    Felicitari pt masina, m-a impresionat.
                    Last edited by Cezar; 12 December 2008, 08:21.

Comment

• Are undeva la 147.000 km + si pot zice ca arata ca noua.
                      Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

• e traznet rau masina dane!felicitari!am si eu o intrebare....ce fel de leduri ai pus la butoanele de la bord???si cat te.au costat??astept un raspuns...

Comment

• Imi place cum ti-ai facut masinuta, e chiar misto . Sa ai grija de ea in continuare. Sa auzim numai de bine
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Frumoasa,cu un stapan foarte pasionat.
                            Succes!

Comment

• Va multumesc pentru aprecieri ! Ledurile sunt de 5mm la 12v,am polizat varful si le-am lipit direct pe contactele de la beculete,binenteles beculetul cu chestia aia portocalie le-am aruncat.
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• frumoasa rau...BRAVO TIE!!!
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google