Originally posted by dan.Gutu
View Post
un logan oarecare
Collapse
X
-
Dane...Musculitele le poti indeparta cu succes cu spray-uri pe cale le gasesti in supermarketuri/statii de carburant...Etc
Sa iti spun cum se face...Dai cu spray pe bara fata ,parbriz apoi desfaci o sticla de bere....O bei iar apoi dai cu apa pe bara fata/parbriz...
Eu iti urez succes in acesta operatiune si spor in continuare.sigpic
Comment
-
In primul rand FELICITARI pt masina ta!!!!Absolut superba...Ce bine k ai deschis ochii la timp,incepusei total gresit(zic eu) cu croamele alea...Dar brusc o schimbare la 90 de grade spre superb!!!!Bv bv bv!!!Off:cat te-au costat oglinzile k astea normale mi se par cam incomode!Sunt electrice?Ms mult."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Pai cine crezi ma mi-a deschis ochii cu cromurile,LoganClub,daca mi-a spus unu, dupa aia mi-a mai spus unu, ca nu arata bine, m-am comformat si le-am dat jos,si intradevar arata mai bine.Nu merg pe principiul,ce imi place mie este frumos,ascult si parerea altora, fac un poll in minte si aplic.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
-
Imi place cum ti-ai facut masinuta, e chiar misto . Sa ai grija de ea in continuare. Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Comment