un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dane iti iei scaune ?...rosu cu negru ?
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Ai vazut repede ca ma interesez ! Asa as vrea pana in primavara,jante negre cu buza rosie cu gume 205/40/18 si scaune sport rosu cu negru.Mai am in plan si transplantul unui 1,6 16v, ma tine proprietarul Prestige-ului in sah,da si eu trag de pret,ca nu are la cine sa il vanda,mai ales ca este criza .
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• 205/40/18 ?! Damn!! Daca vrei sa scapi de jantele pe care le ai acum, da-mi de stire.
        Ma bate si pe mine gandul la un transplant de 16V. Ce ar trebui ca sa il am si in cartea de identitate?
        http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• ai nevoie de un ITP man
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Ce idei mai ai pt viitor?

Comment

• Salutare Dan...Solicita-i mai sus ajutorul unui Photoshop-ist...dar ma uimeste faptul ca numeni nu si-a dat interesul macar pentru sfaturile bune pe care le dai pe forum daca nu pentru ajutorul dat in anumite chestii...asta e...
              Uite ...nu le am cu photoshop-ul dar ti-am facut ceva la masinuta chiar daca nu sunt jantele pe care le doresti...sa iti faci o idee...acum ma rog foarte tare ca tu deja sa ai montate pe masina jantele si eu sa fi muncit de pomana ca nu ma supar.
              Dupa parerea mea arata foarte super.Daca dispui de finante ia-le.
              Attached Files
              Last edited by valeriuciprian; 10 January 2009, 13:15.
              sigpic

Comment

• Multumesc Ciprian mare domn !Sunt in cautari,vreau pe 18'' si nu gasesc modelul asta cu 4x100,dar pana la primavara poate se gaseste vreun importator sa le aduca.Daca stie cineva pe undeva Wolfrace Pro-Lite negru mat cu buza rosie 4x100/4x108 pe 18''.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Si o incercare de la mine. Poate te ajuta....
                  Attached Files
                  GL-22-TOF

Comment

• In urma unei altercatii cu un pilon de otel intr-o parcare,am spart spoilerul fata,de mult asteptam momentul.Va cer un sfat,am de ales intre un spoiler tip MCV si unul tip Renault, cum se monteaza pe Loganul din India.Voi ce ati alege ?
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Buna intrebare...
                      Renault...
                      Pe spate o bara de ph2?Razbuna-te pe pilon si da si cu spatele
                      sigpic

Comment

• Eu as alege unul normal si l-as face cum are Felix si Golan91 Cred ca arata cel mai bine.
                        Attached Files
                        Last edited by soboBN; 11 January 2009, 19:23.
                        Cumpar volan de Duster

Comment

• daca poti face rost de ala din india(mahindra) care e o combinatie intre spoilerul de mcv si cel de logan renault eu iti recomand sa il iei pe cel din india fara sa stai pe ganduri...
                          0.9 tce SL plus

Comment

• eu unu dane mi-ai pune unul de mcv, are gura aia mai mare si mai vizibile, si pui o plasa neagra si e totul ok, nu mai tai numik.
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• sa stii k e ok loganul numai k in legatura cu farurile eu mi-am pus acum recent modelul mai nou cu lupa si pe faza lunga doar ca problema era k nu vede-ai noaptea nimik cu faza lunga si ink ceva se tot intrerupeau ledurile din angel eyse si le-am dat jos si am montat farurile originale si am pus bi xenon h4 de 6000k, sun super si vezi f bine noaptea.
                              Attached Files

Comment

• Intrebare pt dan: ce marime au jantele "originale" de pe masina din poza?
                                Iti pot face maine niste "shoape" misto care sa fie si la dimensiune reala ;) Vrei sa-ti si cobor masina din poza?
                                sigpic
                                ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google