un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De coborat nu cred ... Poze poti sa faci cu 18, 17 si 16 ( scrie in colt dimensiunea )

Comment

• Salut,

Uite cam cum ar arata masina cu garda la sol curenta, dar jante de 18".
      Mi-am luat libertatea de a adauga niste "frane" ca sa arate cat de cat normale!
      Parerea mea e ca daca iti pui jante de 18, s-o lasi ceva mai jos ;)
      Attached Files
      Last edited by Valentin_N; 12 January 2009, 20:08.
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Multumesc baieti ati fost mai mult decat draguti.Valentin masina este lasata mai jos, dar am pus,fara sa-mi dau seama,pentru studiu, o poza cu suspensia normala.Partea proasta este ca nu gasesc acest model pe 18''. Nu s-au gandit ca se gaseste unul ca mine sa vrea 4x100 pe 18''
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• dane mai e un logan care are jante tot pe 18', si sunt super reusite zic eu, adica mie imi plac mai mult ca astea pe care le vrei tu. TSW CATALUNYA parca era marca. dai si tu un gogle si vezi . respect !!!
          sigpic
          The MVP

Comment

• Ce ziceti de capacele mele ? 30 roni capacele +15 roni spray negru mat.Eu le-am vandut pe ale mele si astea aratau ca dracu,erau un gri urat rau.
            Attached Files
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• frumoase, mai ales contrastul intre rosu si negru
              sigpic

Comment

• Bai frate nici iarna nu ai si tu masina cat de putin murdara ca tot omul? Astepti primavara pentru noile incaltari?

Comment

• Da da frumoase, reusite si grila fata e si mai reusita . PS : poze cu masina cu jante pe 18, ca sa-ti faci o idee
                  Attached Files
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Cel mai ingrijit logan de pe forum .... cati km ai in prezent cu el?
                    ...de doi lei :p

Comment

• se apropie de 170 mii
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Nu cred ca este cel mai ingrijit,dar intradevar sunt exagerat cu ingrijirea masinii.A sarit de 170,mai exact are 171876 km,in seara asta.Stiti ce ma uimeste,ca nu curge nimic pe nicaieri,am schimbat 2 kituri de distributie,aia de la service mi-au recomandat sa schimb pompa de apa la 140000 cand am pus a doua distributie,si iata au mai trecut 30000 peste si nimic ,nu mai zic de sabotii spate.Practic masina asta s-a amortizat.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
                          loganul meu a facut astazi 2ani si 64675 km.
                          Mesajul era din 12 Florar (Mai...) 2007; cred ca in ritmul acesta, la 4 anisori ajunge pe la 190 000 de km.

Frumooos!
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Felicitari pentru masina mister ITP si cati mai multi km fara probleme. Eu sunt nou pe forum si am un logan ph2 cu putin peste 2000 km "junior" pe langa al tau bineinteles
                            sigpic

Comment

• Intradevar ai mers mult cu masina.Sa stapanesti sanatosi si multi kilometrii fara evenimente.

Comment

• ai mai schimbat bara fata??
                                ce ai pus pan la urma?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google