De coborat nu cred ... Poze poti sa faci cu 18, 17 si 16 ( scrie in colt dimensiunea )
un logan oarecare
Collapse
X
-
Salut,
Uite cam cum ar arata masina cu garda la sol curenta, dar jante de 18".
Mi-am luat libertatea de a adauga niste "frane" ca sa arate cat de cat normale!
Parerea mea e ca daca iti pui jante de 18, s-o lasi ceva mai jos ;)Attached FilesLast edited by Valentin_N; 12 January 2009, 20:08.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Multumesc baieti ati fost mai mult decat draguti.Valentin masina este lasata mai jos, dar am pus,fara sa-mi dau seama,pentru studiu, o poza cu suspensia normala.Partea proasta este ca nu gasesc acest model pe 18''. Nu s-au gandit ca se gaseste unul ca mine sa vrea 4x100 pe 18''LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Ce ziceti de capacele mele ? 30 roni capacele +15 roni spray negru mat.Eu le-am vandut pe ale mele si astea aratau ca dracu,erau un gri urat rau.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Da da frumoase, reusite si grila fata e si mai reusita . PS : poze cu masina cu jante pe 18, ca sa-ti faci o ideesigpic
The MVP
Comment
-
Nu cred ca este cel mai ingrijit,dar intradevar sunt exagerat cu ingrijirea masinii.A sarit de 170,mai exact are 171876 km,in seara asta.Stiti ce ma uimeste,ca nu curge nimic pe nicaieri,am schimbat 2 kituri de distributie,aia de la service mi-au recomandat sa schimb pompa de apa la 140000 cand am pus a doua distributie,si iata au mai trecut 30000 peste si nimic ,nu mai zic de sabotii spate.Practic masina asta s-a amortizat.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Comment