o sa trebuiasca bara schimbata ca s-a spart din cate stiu eu, poate vine una de mcv nu dane??
un logan oarecare
Collapse
X
-
Sunt intr-o mare dilema,bara de MCV daca pun nu mai pot folosi grila fata,grila la MCV fiind cu 1 cm mai mare,va fi bara Renault-Logan sau bara normala.Ma cam doare inima de cei de la casco,pentru o mica crapatura,dar asta este pana la urma.Nu m-as mai duce la casco,de vreo 2 ani fac pagube mai mari decat platesc polita,nu am nici franciza.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
salut ,ti`am vazut sambata pt pirma data masina live.
e foarte frumoasa , cel mai mult ma impresionat interiorul , facut cu gust..imi place , ce sa mai.
nebunie mare cu difozorul spate...pacat ca e scump...dar in curand poate imi procur si eu unul.
Succes in continuare !
Comment
-
Originally posted by andreea13 View Postsalut ,ti`am vazut sambata pt pirma data masina live.
e foarte frumoasa , cel mai mult ma impresionat interiorul , facut cu gust..imi place , ce sa mai.
nebunie mare cu difozorul spate...pacat ca e scump...dar in curand poate imi procur si eu unul.
Succes in continuare !sigpic
Comment
-
Cam asa arata noile faruri cu iluminarea cerculetelor schimbata.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Am luat legatura cu mai multi vopsitori si nu mi-au recomandat vopsirea datorita cromului,cat l-as fi matuit eu, era posibil ca vopseaua, din cauza caldurii, sa se exfolieze.Am cautat un centru unde sa le sablez dar se strica plasticul ala pe care este dat cromul,nu rezista la jetul de nisip,asa ca am hotarat sa le las asa.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Este simplu,iti trebuie putina indemanare si multa rabdare.Problema este sa gasesti acele benzi siliconice cu leduri,eu am mai cautat si nu am gasit,am lasat comenzi la toate magazinele de piese. Daca desfaci farul,este usor,iti dai seama la fata locului ce trebuie sa faci.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
dane. eu l-am desfacut de vreo 10 ori si nu mi-am dat seama cum sa il modific
poate sunt mai greu eu de cap.
ai pus xenon si in proiectoare ? sau e doar din cauza pozei ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment