un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer nu stiu daca sunt de diesel,eu am facut comanda de discuri ventilate, etrieri, suporti etrieri si placute 550 in total.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• dan multam fain de informatii... ce imi recomanzi sa utilizez la prinderea lor? ce fel de mastik, silicon, etc....

beculetele din cerculete am vreo sansa sa le inlocuiesc sau sa pun ceva mai mare ca putere ? eu le vreau tot galbene...
      IS 10 LNC Facebook

Comment

• beculetele din cerculete se pot inlocui usor (dupa ce desfaci farul), dar nu stiu exact ce tip sa iti spun ca sunt. Sigur dan iti va spune.
        Daca te referi la "prindere" la marginea (imbinarea) sticlei farului, eu sincer am folosit silicon sanitar de bucatarie (incolor) din ala obisnuit de ii cu 7 RON tubul. A prins bine si nu a intrat apa pana acum (o luna jumate) desi am spalat masina de 4 ori si la jet si la perii. Acum intradevar este un fel de silicon special folosit la masini pentru etansare, dar nu stiu sa iti spun exact ce proprietati are si unde il gasesti
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• multumesc dane

Comment

• Salut Dan, nu stiu daca mai cauti jante pe 18, dar mi-a sarit in ochi modelul de la pro-line, super oferte, Wolfrace Black AR4, mai ramane de vazut daca sunt pe stoc.
            Bafta!
            Last edited by cory; 17 February 2009, 14:22. Reason: Automerged Doublepost
            Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Uite asa arata seara Dane.

O sa iti dau PM cu adresa de mess a baiatului.
              Attached Files
              http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• Merci ! Sa stii ca se vad bine si ziua ! O sa iau legatura cu respectivul ca m-am lecuit de leduri.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Pai de ce te-ai lecuit de leduri? ti s-au parlit ...? nu de alta dar urmeaza sa-mi dau si eu jos farurile sa fac ceva modificari si nu as avea nervi sa pun leduri si sa ma trezesc ca dupa 1 saptamana s-au dus si iara tre sa desfac.

Comment

• Pai cam asa,au inceput se cada cate 3 .Cred ca o sa le pun cu neon,sau sa le fac eu din leduri, cu rezistente, calculate sa reziste la 14v.
                    Attached Files
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Lasa dane ca gasesti tu o solutie,pe la Galati cand m-ai ajungi?

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
                        Pai cam asa,au inceput se cada cate 3 .Cred ca o sa le pun cu neon,sau sa le fac eu din leduri, cu rezistente, calculate sa reziste la 14v.
                        ai xenon pus pe faruri?

Comment

• Sper sa gasesti o solutie cat mai repede, pt ca vreau sa o aplic si eu.

Comment

• am citit ce ziceai tu cu vopsitul si m-am linistit.... nu le mai desfac, in schimb preventiv am sa le trag un silicon sa nu ia apa la bord....

ps: multumesc si de raspunsurile anterioare... incepusem operatiunea cand mi-am infipt sanatos surubernita in mana si am facut o pauza fortat de imprejurari si am descoperit ce ziceai tu de vopsit.... si m-am linistit....
                            IS 10 LNC Facebook

Comment

• foarte frumoasa masinuta....lumineaza foarte frumos ledurile alea din cerculete...da de ce nu incerci sa pui un kit ccfl(parca asa se numea)exact cum e la bmw din neon..in rest me-ai facut o surpriza foarte frumoasa la brasov...ca eu chiar vroiam sa vad masina in realitate
                              low....&.....slow

Comment

• Multumesc pentru complimente @alexutzu.Pana la urma le-am vopsit cu negru mat,sper sa va placa.Astea pe care le-am dat jos le voi face cu CCFL si le voi vopsi cu rosu.
                                Attached Files
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google