Sincer nu stiu daca sunt de diesel,eu am facut comanda de discuri ventilate, etrieri, suporti etrieri si placute 550 in total.
un logan oarecare
Collapse
X
-
beculetele din cerculete se pot inlocui usor (dupa ce desfaci farul), dar nu stiu exact ce tip sa iti spun ca sunt. Sigur dan iti va spune.
Daca te referi la "prindere" la marginea (imbinarea) sticlei farului, eu sincer am folosit silicon sanitar de bucatarie (incolor) din ala obisnuit de ii cu 7 RON tubul. A prins bine si nu a intrat apa pana acum (o luna jumate) desi am spalat masina de 4 ori si la jet si la perii. Acum intradevar este un fel de silicon special folosit la masini pentru etansare, dar nu stiu sa iti spun exact ce proprietati are si unde il gasestiCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Uite asa arata seara Dane.
O sa iti dau PM cu adresa de mess a baiatului.
Comment
-
Pai cam asa,au inceput se cada cate 3 .Cred ca o sa le pun cu neon,sau sa le fac eu din leduri, cu rezistente, calculate sa reziste la 14v.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
am citit ce ziceai tu cu vopsitul si m-am linistit.... nu le mai desfac, in schimb preventiv am sa le trag un silicon sa nu ia apa la bord....
ps: multumesc si de raspunsurile anterioare... incepusem operatiunea cand mi-am infipt sanatos surubernita in mana si am facut o pauza fortat de imprejurari si am descoperit ce ziceai tu de vopsit.... si m-am linistit....
Comment
-
foarte frumoasa masinuta....lumineaza foarte frumos ledurile alea din cerculete...da de ce nu incerci sa pui un kit ccfl(parca asa se numea)exact cum e la bmw din neon..in rest me-ai facut o surpriza foarte frumoasa la brasov...ca eu chiar vroiam sa vad masina in realitatelow....&.....slow
Comment
-
Multumesc pentru complimente @alexutzu.Pana la urma le-am vopsit cu negru mat,sper sa va placa.Astea pe care le-am dat jos le voi face cu CCFL si le voi vopsi cu rosu.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment