Loganul de Rusia are scaune electrice?
un logan oarecare
Collapse
X
-
Desfaci fata de usa, desfaci macaraua veche si o inlocuiesti cu cea electrica. Pui butoanele si tragi firele. Acum este alegerea ta daca vrei sa treci firele prin UCH sau direct. Ce macarale ti-ai luat, universale sau pentru Logan?
Comment
-
Pai tocmai de asta am cerut ajutorul poate este cineva care si-a montat singur si ma indruma unde si cum sa leg firele.Care ar fi dezavantajul daca le pun pe direct ? Macaralele sunt originale de logan si sunt usor de montat in usa ,legaturile electrice ar fi mai greu.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Mai bine leaga-le pe direct decat sa le treci prin UCH daca nu te pricepi, e destul de greu si poti sa strici ceva sau sa scoti vreo mufa pe acolo. Nu e nici un dezavantaj daca le legi pe direct, doar ca nu poti sa pui buton cu impuls daca vrei.
Comment
-
Nu sunt bune schemele alea, trec prin UCH si el vrea sale puna pe direct.
Comment
-
Eu iti recomand sa iei plus de la avarii sunt cel mai aproape.
Comment
-
Felicitari pentru accesorizari, e reusita masina dar trebuie sa te opresti cu ornamentele exterioare. Personal cred ca pe Logan u prea merge crom mult.
Am vazut ca deasupra butoanelor de reglare oglinzi, pe usi, ai tweetere. Se simte ceva de le ele, se aude mai clar?
la si mai multi km!Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Se aude foarte bine,da o claritate melodiei, nu pot merge cu inaltele reglate la maxim ca ma zapaceste de cap.Am o sonorizare buna in masina dar degeaba eu nu pot merge cu muzica tare,parca tot aud zgomote ciudate pe la masina.I-mi place sa se auda incet dar cu fidelitate mare,si muzica de buna calitate,dar nu ma prea inteleg cu fiica-mea care are 14 ani si ii place alt gen de muzica.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment