misto masina ai grija de ea...si k viteza pai in gugesti nu prea ai unde sa te dai tare ...vino pe centura la focsani sau prin centru la milcov akolo e distractia noapte pe la 3
un logan oarecare
Collapse
X
-
Originally posted by nik_98_nikSalut, si mie i-mi place masina ta. vreau sa te intreb daca nu te afecteaza la demaraj anvelopele mai mari(cred ca mai inalte) pe care le-ai pus?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by nik_98_nikSalut, si mie i-mi place masina ta. vreau sa te intreb daca nu te afecteaza la demaraj anvelopele mai mari(cred ca mai inalte) pe care le-ai pus?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Cam asa arata cu tija schimbator mai scurta cu 5cm.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
nu e prea ortodoxa "manevra" asta , daca chiar vrei sa para mai scurta ar trebui modificata consola nicidecum taiat din tija pt ca o sa mearga greu la schimbatul de viteze....am avut vito si stiu cum ii sa ai schimbatorul scurt, imi rupea manasigpic
Comment
-
Originally posted by Evolutionnu e prea ortodoxa "manevra" asta , daca chiar vrei sa para mai scurta ar trebui modificata consola nicidecum taiat din tija pt ca o sa mearga greu la schimbatul de viteze....am avut vito si stiu cum ii sa ai schimbatorul scurt, imi rupea manaCitroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by yoz13tu compari vito cu logan? pai e diferenta de la cer la pamant! loganu e mult mai calumea
nu stiu cat e de calumea la voi loganul dar eu cred ca am o cutie de viteze stricata din fabrica....imi agata urat de tot in treapta 1 , in marsarier si dupa ce se incalzeste, am incercat sa o salvez si i-am bagat un aditiv, a mers 2 saptamani dupa aia a inceput sa scoata un sunet foarte ciudat cand baga 1-a si a 2-a ca si cum se freaca 2 pungisigpic
Comment
Comment