A :P ... Nu m-am interesat de ea ... O sa merg pe ce imi recomanzi tu.
Logan B-90-BBB
Collapse
X
-
Nu, am fost la Meridian Sud ( cel din berceni ) ... Tine foarte bine ... Tine jos ... Cum ridic cupleaza... Fata de ce aveam inainte acuma statul la semafoare este o adevarata placere ... Nu mai tre sa stau cu piciorul in aer.
Oricum, acuma stiu si eu cum se face ... Am ramas surprins cat de simplu era ... Mai greu e sa reglezi acceleratia decat ambreiajul.
Comment
-
Foarte bine ca ti-ai rezolvat o parte din probleme.Sper sa nu ai parte de alte nefericiri.Sa o stapanesti sanatos.Vezi cu cauciucurile ce faci ca nu e de gluma.E ceva serios,e viata ta,si a altora.Numai bine
PS:Acum 3 zile mi-am gasit si eu masina lovita in parcare.
sigpic
Comment
-
Primul lucru care o sa-l fac in luna august, o sa cumpar jante + cauciucuri + amortizoare + arcuri ( din cate m-am uitat si am intrebat azi ma duce undeva la 5.000 - 6.000 RON, dar merita ... Am trecut prin multe cu el timp de 2 ani jumate si nu o sa-l dau niciodata ... La fel ca berlina)
Last edited by SilviuB; 12 June 2008, 19:49.
Comment
-
Pana la urma nu erau asa grave problemele tale , si in legatura cu vopsitu , hai sa te invat la prosti....Daca ai casco e ok(Daca nai iti faci) , dai cu chea frumos pe lateral , orcum presupun ca mai e lovita(cum ai zis mai sus si zici ca asa ai gasito in parcare) si dupaia te duci si o vopsesti pe casco ce culoare vrei u (normal cu ceva spaga ca duar Traim in romania si asta ne ocupa tot timpu) si gata ai masina nouasigpic
Comment
-
Ati trezit thread-ul
Din pacate in vara lui 2008 lucrurile au luat o intorsatura foarte urata si s-au dus foarte multi bani aiurea. Da e foarte bine si cu Loganul, e chiar mai bine ... daca apucam sa-mi iau C4 asa cum speram si era planificat nu mai apucam sa fac parte din aceasta comunitate.
Poate intr-o zi cu soare si cu chef o sa ma apuc sa investesc si eu in ea ... pana acuma nu ma dezamagit niciodata ... nici macar cand mergeam fara frane prin Bucuresti, masina este FOATRE, EXTREM de norocoasa. Nu cred ca o sa o vand NICIODATA ... este prima mea masina, prima cu care am facut foarte multe, o tin pana cade si din cate vad daca in 4 ani si 50.000 km am schimbat doar consumabile, ulei si 3 bujii ( da 3 ... a 4-a inca e cea din fabrica ) ... mai are mult si bine. Daca a Domnului Dan.Gutu are 170.000 KM ... a mea de ce sa nu duca
Asa ca la cat mai multi KM ... si ne vedem la intalniri.
In continuare cateva poze de pe la diverse intalniri alaturi de colegi.
Intalnirea cu LoganClub Mioveni din 27.07.2008 ( De la stanga la dreapta: PSS-ul, ACP-ul, BBB-ul, LLS-ul si TWY-ul )
O poza facuta de fratele mai mare BobbyRed tot pe 27.07.2008 ( Cand ne duceam spre Piata Constitutiei )
Una alaturi de RZZ ( 27.07.2008 ... Da e mai inalt ca mine)
Intr-o seara frumoasa de 20.08.2008 la Kiseleff ( Pozele sunt facute spre sfarsit ... au fost peste 15 masinute )
Ultima alaturi de 53-BBB-ul din Gugesti
Comment
-
marfa rau BBB-u, super logan cu super proprietar...pacat ca e un pic decolorata, de la prea mult clor.
Comment
Comment