Logan B-90-BBB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan B-90-BBB

Salut si bine v-am gasit pe toti.
    Nu prea am ce sa zic decat ca detin un Logan 1.4MPI Preferance Nov 2005 ( 41.000 KM ) cu probleme de care m-am saturat. Nu sunt genul care sa bag o gramada de bani in masina ( mai ales la ce e in Bucuresti – chiar in dimineata asta am gasit masina lovita in parcare … huh ).

Am asa:

1. Vopseaua – se curata lacul de pe masina la fel ca pielea cand te bronzezi … s-a dus tot luciul … a ramas un rosu spalacit si sare vopseaua mereu

2. Acceleratia – s-a lasat cablu … o apesi un sfer … o ridici cu mana 3 sferturi

3. Ambreiajul – cupleaza sus, cand iei piciorul dupa el clantane, de multe ori nu cupleaza cand vreu sa dau cu spatele si mai sare din prima treapta.

4. Cauciucuri – pfff … cred ca toti avem aceeasi problema … MONTANA … aderenta 0 si scartaie tot timpul.

5. Alarma – K9 … in viata mea n-am vazut alarma mai proasta ca asta … daca ii pun alarma seara dimineata nu mai pot sa o deschid.

6. Butuc Usa Stanga – romanu … ce sa-i faci … s-a jucat si la stricat … trebuia el sa fure Logan … nu gasea alta masina in parcare sau alt Logan … nu mai merge sa incui / descui cu cheia usa ( tre sa inchid masina pe partea dreapta )

7. Chei – Mai am doar una … si aia e rezerva

8. Or sa mai vina …

Intrebari:

1. Cam cat m-ar costa sa o vopseasc masina toata ( de preferat un rosu metalizat sau rosu indian – visna putreda / visiniu metalizat ( depinde cum il stie lumea ) si unde )

2. Presupun ca trebuie sa schimb cablu ( oricum il schimb ) cat m-ar costa si unde ?

3. Asta clar il schimb … n-am chef de surprize … cat m-ar costa si unde ?

4. Ce cauciucuri mi-ati recomanda … Aici o sa cumpar si Jante OZ pe 16 ( Record Design – de preferat – sau Hydra Design )

5. Clar o schimb … ce recomandati ( de preferat ceva cu pager )

6. Cum as putea rezolva problema – unde si cat costa )

7. As vrea 2 sau 3 bucati gen briceag.

Cam asta e tot pentru moment + 2 poze cu rabla ( motorul merge foarte bine … consuma cam mult ce-i drept ).

Last edited by SilviuB; 11 June 2008, 13:59.

Ambreiajul il poti regla, iti trebe 2 cheii de 10 si il destrangi casa prinda mai jos.

LE: Daca nu stii dute pana la service dacia si dai o mica spaga la un mecanic sa iti regleze ambreiajul.
    2004 Dacia Logan 1.4MPi
    2006 Dacia Logan 1.5dCi
    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Prefer un service autorizat ... Dar nu cred ca e doar atata ... Face mereu un clant ... Si nu cupleaza ... Mie ca s-a cam dus discul.

Comment

@silciu: Uite aici vinde cineva cheie tip briceag http://www.loganclub.ro/forum/showpo...48&postcount=1
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Saru'mana ... Acolo eram si eu ... Citeam

LE: Da ... oricum astept sa vad poate gasesc ceva in Bucuresti.
          Last edited by SilviuB; 11 June 2008, 14:36.

Comment

In Bucuresti gasesti cheie briceag la Carrefour sau la Cora, unde sunt magazine ce sa fac chei gasesti sigur.
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

De gasit gasesc ... Problema e sa le fac sa mearga cum trebuie si sa nu ma lase intr-o buna zi ( am mai patit-o cu o supernova vara trecuta ... ). Dar o sa mai astept putin ca sa pun si kit deschidere portbagaj. Principala problema este acceleratia si ambreiajul ... mie ca ma lasa intr-o buna zi in mijlocul soselei ( 1 MAI 2008 - tot supernova ).

P.S. Colac peste pupaza ... acuma am vazut ca s-a ars becul stang pozitie.
              Last edited by SilviuB; 11 June 2008, 14:52.

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
                1. Ar costa cam 3000 euro. Ai putea s-o faci si pe CASCO, daca ai.
                2. Costa 20-30 lei, se schimba la service Dacia.
                4. Cauciucuri iti recomand Michelin, Continental sau Dunlop.
                5. Alarma iti recomand Astra 777 sau orice model Viper.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Saptamana asta sau saptamana viitoare ma duc sa rezolv acceleratia, sa pun kit-ul pentru portbagaj, sa intreb de ambreiaj ( dar asta dupa ce fac ce mi-a recomandat Tudor ), poate sa rezolv si problema cheilor.

Comment

Sa o stapanesti sanatos,problema cu anvelopele o poti rezolva cumparand un set nou de Michelin sau Good Year,oricum nu cred ca exista ceva mai prost pe piata ca Montana.

Comment

Se pare ca Jantele vor ramane OZ Hydra ... Acum cat despre anvelope eu as trage spre TOYO TIRES Proxes T1R, dar cam piperate ... La urma am auzit vorbe bune si despre GOODYEAR Eagle F1 GSD2 ... Si nu in ultimul rand CONTINENTAL Sport Contact 2, care sunt cele mai acceptabile.
                      Last edited by SilviuB; 11 June 2008, 16:21.

Comment

Nu merita revopsirea nici daca o faci pe casco(personal nu sunt de acord cu practici de genu)
                        te duci la o firma de detailing si un polish bun combinat cu o ceruire de calitate si masina o sa arata ca noua sau chiar mai bine

Comment

Poate daca am timp o sa vin la o viitoare intalnirea a clubului ( asta daca ma primiti :P ... Nu ma autoinvit ) si o sa ramaneti SURPRINSI de cum arata vopseaua. Mie tare greu sa cred ca un polish si o ceara rezolva problema.

Comment

Gata am rezolvat unele din probleme.

Acceleratie - schimbat cablu
                            Ambreiaj - Reglat
                            Alarma K9 - Rezolvat si intr-o luna o sa o schimb cu un Viper Astra 777 ( Multumesc Andrei )
                            Chei - vorbit si intr-o saptamana o sa vad daca merge.

Total: 100RON

P.S. Am prins Sandero ... m-am urcat in el si m-am invartit putit prin curte cu el
                            Last edited by SilviuB; 12 June 2008, 14:07.

Comment

Alarma se numeste Astra 777. Firma este Astra, modelul 777.
                              Viper sunt altele, cam cu aceleasi functii dar mai scumpe.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google