06-gby

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Pacco View Post
    Frumos imi place.Zi si mie te rog la tabloul de bord despre lumini.Vad ca cele de la AC s-au intensificat rau si se vede super marfa.Cum ai folosit albul si rosu ca vreau si eu sa fac asa imi place super mult .Si cat ai dat pe becuri,ce tipuri sunt(mi-e lene sa stau sa caut acum).Daca vrei te rog .Ms mult.Sa o stapanesti sanatos.
    Ledurile se vad foarte bine si clar poza in schimb lasa de dorit. Ledul de la AC este alb si scrisul AC este rosu

Comment

Asa da... Bine ai venit printre noi... Sper sa ne vedem sambata... Arata beton... Spor la tunarit

Comment

Azi am montat 2 boxe sony 60 w pe spate

Comment

Si un modul de inchidere automata a geamurilor fata in momentul cand activezi inchiderea centralizata din alarma

Comment

Are cineva idee de unde pot cumpara panoul usii dreapta spate ca am facut o boacana

Comment

Incearca ceva SH ... Prin parcuri auto ... Masini facute praf ... Poate ai noroc si gasesti unu frumos.

Comment

Uite exact asa caut imprimeul http://www.loganclub.ro/forum/attach...5&d=1213625690

Comment

Nu are nimeni? La dezmembrari gasesc?

Comment

Problema remediata nu mai am nevoie de panou

Comment

Cat ma costa si pe mine o remapare?? La 1,4 mpi
                      este periculoasa remaparea??
                      Am mare nevoie de cativa caluti in plus
                      Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

Faina masina Sa o stapanesti sanatos!!!!!!!!!!!!

Comment

Nice ride mister. Sa o stapanesti sanatos si multiii multiii km fara probleme !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

Cat te-a ajuns modulul de ridicare geamuri si de unde l-ai luat?

Comment

Originally posted by alexgame View Post
                              Cat te-a ajuns modulul de ridicare geamuri si de unde l-ai luat?
                              150 ron montarea gratuita strada imparatul traian sector 4 bucuresti

Comment

Daca afli in leg cu boxele pe usile din spate,anuntama si pe mine sunt si eu interesat!
                                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google