My Ride : IL 89 VXW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Ride : IL 89 VXW

Salut, m-am decis sa imi prezint si eu masina la My ride...... nu e de laudat dar e a mea si sunt madru de ea.

Masina este Laureat, fabricata la sf de 2005 avand o motorizare halucinanta de 1.4L o am de aproape 2 ani si are in mom de fata 86.000 km .
    Cand am luat masina era completa exact ca pe usa fabrici, iar de atunci au urmat urmatoarele modificari :
    - 16 smd-uri albastre instalate sub scaune
    - finala Carul Japan style albastra cu silencer
    - pioneer deh 3500 UB : mom sunt la al 3-lea cd-player ( primele 2 au fost furate pioneer deh 7000-ub si alpine 9880)
    - folie Llumar 80% toate geamurile
    - capota Bad Boy look hetto tuning ( G-ul l-a furat un cetatean )
    - arcuri H&R
    - prelungire bara fata Laguna
    - stopuri fumurii cu pozitie pe LED
    - numar inmatriculare lipit pe spate
    - jante KING cu michellin pilot sport 195 50 R15 fata si toyo t1r 205 45 R15 spate
    - bujii NGK iridium IX bkr6eix
    - admisie inox polit
    - remapare
    - alarma MATT iKey
    - cotiera vitan )
    - nuca schimbator

Cam atat nu imi mai aduc aminte daca e ceva dar in mare astea sunt.
    Masina prezinta foaaaarte multe defecte vizuale inclusiv rugina , pete de gainat , mici indoituri si zgarieturi cacalu . Puteam sa o refac la exterior dar folosesc masina zilnic in trafic de bucuresti si nu am timp pe cat mi-as dori sa am grija de ea, plus k stau in regie si m-ar durea inima sa o vad k azi are alta zgarietura unde am vopsit ieri . O sa o indrept vrodata dar momentan nici nu cunosc un meserias de incredere .
    Attached Files
    Last edited by brady; 18 September 2012, 16:17.

Daca imi faci rost de un stiker "Loud pipes save lives" promit ca pun Carub la loc
    Nu-i bai...

Comment

am uitat sa pun niste link-uri
      filmul este facut pentru a demonstra sound-ul masini, nu performante inexistente.

filmul este facut pentru a demonstra sound-ul masini, nu performante inexistente.

cred k se poate rezolva cu sticker-ul Floriane

Comment

Este frumoasa masinuta ta si imi plac modificarile aduse, dar ar trebui sa te ocupi neaparat de rugina aceea de pe aripa spate.

Comment

suna frumos, prelungirea de pe ce model de laguna e ? ce an ?
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Vlad24 multumesc si da, este in plan sa o scap de rugina
            kubala7 prelungirea este la renault laguna 1 dar este taiatu cam 10 cm din fiecare parte deoarece era prea lunga

Comment

si cat ai dat pe ea, daca imi poti spune ? tocmai am dat si eu mail la cateva firme de dezmembrari sa vad daca gasesc si eu ceva la un pret acceptabil. Din cate am vazut potriveste si cea de Megane 1.
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

De ce nu rezolvi cu rugina aia?

Arata bine, imi place.
                sigpic

Comment

Pei colegul este student din cate banuiesc...........scoala pe locul 1si distractia pe locul 2 ,restul pe locurile 3-4-5 etc.

Iti dai seama ca trebuie sa intre la o tinichigerie capitala si vopsitorie. In Regie se mai gasesc locuri cat de cat ferite, dar atentie ca sunt multi cu foamea in gat pe acolo si se cam fura .

Suna fumos toba ta si stikerele sunt bling bling.
                  real power..... diesel power by

Comment

Masina arata bine! Eu as pune sigla pe fata la locul ei, as pune proiectoare sau as astupacu fibra bara... vad ca e loc liber acolo...Toba aia face toti banii E exact ca si a mea, dar se aude mult mai tare! bafta!
                    MY CLA

Comment

Ar trebui sa rezolvi rugina aia si vezi cum faci sa schimbi si proiectoarele. In rest masina e chiar OK!
                      sigpic

Comment

Salut. Frumos Logan-ul , se aude bine. Sa o stapanesti sanatos in continuare si spor la cat mai multe modificari (asa cum vrei tu sa fie ele). Stima!

Comment

Multumesc mult pentru aprecieri .
                          kubala7 prelungirea o am de la o ruda care are o laguna dezmembrata, imi pare rau k nu te pot ajuta cu un pret estimativ
                          iamagi am spus k o sa rezolv rugina in viitorul apropiat si am justificat motivele si mie imi sta pe creier
                          cosmindan chiar nu m-ai nimerit cu scoala pe primul loc, prioritatea mea nr 1 este masina dar incerc si eu sa fac cat pot cu salariul meu mic. mi-au spart masina de 4 ori si m-au ushurat pana si de prezervative....nu ai unde sa feresti in regie.
                          prestige sigla nu o pun astept sa ma loveasca norocul cu o grila din kitul dacia dar in rest planurile mele de viitor coincid oarecum cu ce ai spus tu iar despre toba mi-au spus mai multi care au acelasi model k la mine se aude mai tare......probabil e din cauza montajului nu stiu exact care este motivul
                          ciprianeduard nu am schimbat proiectoarele pentru ca eu nu le folosesc si cand mergeau nu le foloseam deloc ( urasc oamenii care merg cu proiectoare si pozitii aprinse ) . am preferat sa bag bani in alte lucruri mai utile
                          coccolino multumesc frumos

Comment

chiar imi place masina ta, bafta in continuare.
                            sigpic

Comment

salut!imi place masina..daca nu ma insel tu esti baiatul de la care am luat subwooferul acum 2 ani..un crunch.tot in regie stateai...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google