Salut, m-am decis sa imi prezint si eu masina la My ride...... nu e de laudat dar e a mea si sunt madru de ea.
Masina este Laureat, fabricata la sf de 2005 avand o motorizare halucinanta de 1.4L o am de aproape 2 ani si are in mom de fata 86.000 km .
Cand am luat masina era completa exact ca pe usa fabrici, iar de atunci au urmat urmatoarele modificari :
- 16 smd-uri albastre instalate sub scaune
- finala Carul Japan style albastra cu silencer
- pioneer deh 3500 UB : mom sunt la al 3-lea cd-player ( primele 2 au fost furate pioneer deh 7000-ub si alpine 9880)
- folie Llumar 80% toate geamurile
- capota Bad Boy look hetto tuning ( G-ul l-a furat un cetatean )
- arcuri H&R
- prelungire bara fata Laguna
- stopuri fumurii cu pozitie pe LED
- numar inmatriculare lipit pe spate
- jante KING cu michellin pilot sport 195 50 R15 fata si toyo t1r 205 45 R15 spate
- bujii NGK iridium IX bkr6eix
- admisie inox polit
- remapare
- alarma MATT iKey
- cotiera vitan )
- nuca schimbator
Cam atat nu imi mai aduc aminte daca e ceva dar in mare astea sunt.
Masina prezinta foaaaarte multe defecte vizuale inclusiv rugina , pete de gainat , mici indoituri si zgarieturi cacalu . Puteam sa o refac la exterior dar folosesc masina zilnic in trafic de bucuresti si nu am timp pe cat mi-as dori sa am grija de ea, plus k stau in regie si m-ar durea inima sa o vad k azi are alta zgarietura unde am vopsit ieri . O sa o indrept vrodata dar momentan nici nu cunosc un meserias de incredere .
Masina este Laureat, fabricata la sf de 2005 avand o motorizare halucinanta de 1.4L o am de aproape 2 ani si are in mom de fata 86.000 km .
Cand am luat masina era completa exact ca pe usa fabrici, iar de atunci au urmat urmatoarele modificari :
- 16 smd-uri albastre instalate sub scaune
- finala Carul Japan style albastra cu silencer
- pioneer deh 3500 UB : mom sunt la al 3-lea cd-player ( primele 2 au fost furate pioneer deh 7000-ub si alpine 9880)
- folie Llumar 80% toate geamurile
- capota Bad Boy look hetto tuning ( G-ul l-a furat un cetatean )
- arcuri H&R
- prelungire bara fata Laguna
- stopuri fumurii cu pozitie pe LED
- numar inmatriculare lipit pe spate
- jante KING cu michellin pilot sport 195 50 R15 fata si toyo t1r 205 45 R15 spate
- bujii NGK iridium IX bkr6eix
- admisie inox polit
- remapare
- alarma MATT iKey
- cotiera vitan )
- nuca schimbator
Cam atat nu imi mai aduc aminte daca e ceva dar in mare astea sunt.
Masina prezinta foaaaarte multe defecte vizuale inclusiv rugina , pete de gainat , mici indoituri si zgarieturi cacalu . Puteam sa o refac la exterior dar folosesc masina zilnic in trafic de bucuresti si nu am timp pe cat mi-as dori sa am grija de ea, plus k stau in regie si m-ar durea inima sa o vad k azi are alta zgarietura unde am vopsit ieri . O sa o indrept vrodata dar momentan nici nu cunosc un meserias de incredere .
Comment