Salut , imi pare rau dar ma confunzi, nu am avut niciodata subwoofer pe masina, si daca as fi avut, de cate ori mi-a spart-o sigur nu apucam sa il vand ) multumesc pentru aprecieri
My Ride : IL 89 VXW
Collapse
X
-
Thejock3r stiu k esti adeptul unui stil clean, si eu imi doresc asa ceva insa un asemenea stil este foarte pretentios si pur si simplu nu pot sa spal masina zilnic imediat dupa ce sa caca o pasare sau iau o balta.....masina pentru mine isi face in primul rand datoria de mijloc de transport iar apoi safisface alti bazdaci de tuning.....mie imi plac stickerele alese de mine, nu sunt acolo ca cv permanent dar momentan inca imi sunt pe plac
Comment
-
Eu am zis ca nu-mi plac stickerele cum sunt aruncate pe masina ! Nu m-am referit la stil de tuning sau curatenia masinii sau cat de plin este rezervorul
Eu am zis doar o parere iar tu faci ce crezi tu ca e mai bine!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Comment
-
Cine imi poate spune si mie ce material izolant a folosit pe o admisie ca aceasta ? Momentan am invelit-o in staniol dar sincer nu prea are efectul care il doresc si e tiganie. Astept pareri de la cine a rezolvat problema.
Comment
-
Originally posted by brady View PostCine imi poate spune si mie ce material izolant a folosit pe o admisie ca aceasta ? Momentan am invelit-o in staniol dar sincer nu prea are efectul care il doresc si e tiganie. Astept pareri de la cine a rezolvat problema.
Comment
-
Nu am mai scris de mult, intre timp am schimbat bascula stanga si tampon antirasturnare si am reinvelit admisia cu staniol
si mai pun cateva poze de weekendul acesta ca sa nu moara topicul
Comment
Comment