My Ride : IL 89 VXW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut , imi pare rau dar ma confunzi, nu am avut niciodata subwoofer pe masina, si daca as fi avut, de cate ori mi-a spart-o sigur nu apucam sa il vand ) multumesc pentru aprecieri

Comment

Prea multe stickere aruncate pe toata masina, ptr gustul meu. Fara ele, masina ar arata mult mai bine !
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

E work in progres mister
        Nu-i bai...

Comment

Thejock3r stiu k esti adeptul unui stil clean, si eu imi doresc asa ceva insa un asemenea stil este foarte pretentios si pur si simplu nu pot sa spal masina zilnic imediat dupa ce sa caca o pasare sau iau o balta.....masina pentru mine isi face in primul rand datoria de mijloc de transport iar apoi safisface alti bazdaci de tuning.....mie imi plac stickerele alese de mine, nu sunt acolo ca cv permanent dar momentan inca imi sunt pe plac

Comment

Eu am zis ca nu-mi plac stickerele cum sunt aruncate pe masina ! Nu m-am referit la stil de tuning sau curatenia masinii sau cat de plin este rezervorul
            Eu am zis doar o parere iar tu faci ce crezi tu ca e mai bine!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

la mine se aude mai incet, nu mai tare;)...
              MY CLA

Comment

ptr ca ai 16v .. ;)
                sigpic

Comment

Iti multumesc pentru parere atunci Thejock3r .

Comment

+ pentru capota,stopuri si arcuri,- pentru restu .Sa fie in bafta ta acolo.
                    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Multumesc pentru parere Alex_MIU .

Comment

Cine imi poate spune si mie ce material izolant a folosit pe o admisie ca aceasta ? Momentan am invelit-o in staniol dar sincer nu prea are efectul care il doresc si e tiganie. Astept pareri de la cine a rezolvat problema.
                        Attached Files

Comment

e vata de sticla sub forma de burete lipita pe o placa de staniol destul de groasa.
                          Se foloseste la izolatii in constructii

Comment

Originally posted by brady View Post
                            Cine imi poate spune si mie ce material izolant a folosit pe o admisie ca aceasta ? Momentan am invelit-o in staniol dar sincer nu prea are efectul care il doresc si e tiganie. Astept pareri de la cine a rezolvat problema.
                            Staniolul e bun insa marmota nu prea a facut treaba buna privind manopera .Am vazut pe la baieti un fel de husa in care au imbraca tubulatura,din spusele lor cica ar face treaba.
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Bah nu stiam cum sa o fac, d-aia am intrebat dar daca nimeni nu a zis nimic am incercat si eu cum am crezut ca ar fi ok. nu o sa ramana asa, in continuare caut o solutie mai buna
                              Last edited by Niki; 25 October 2012, 09:06.

Comment

Nu am mai scris de mult, intre timp am schimbat bascula stanga si tampon antirasturnare si am reinvelit admisia cu staniol
                                si mai pun cateva poze de weekendul acesta ca sa nu moara topicul
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google