My Ride : IL 89 VXW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hahahahahaahha pai eu le-am dat bani la inceput dupa ieseam dupa cineva dar acum au pus niste limitatoare de imi rup gatu

Ps vii des poate ne vedem la un suc
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by alexgrasu View Post
      Nu va mai bateti capul. Colegul bGy posteaza doar de dragul de a posta. Daca dati refresh, o sa vedeti ca el are ultimul post in topicurile "reinviate"
      Ti se pare anormal faptul ca am postat intr-un topic relativ nou si ca i-am zis omului sa isi scoata unele stickere ?

brady, vrei argumente ?

Aduce a taranism atatea stickere pe masina, nu zic sa le scoti pe toate, unele sunt chiar dragute, dar ce e mult strica, si asta nu iti spun doar eu, pt ca sunt eu bGy si am ceva cu stickerele tale, dupa cum vezi iti spun mult mai multi oameni de pe aici.

De ce posteaza lumea masina la My Ride daca le convine critica ?
      Este ceva absolut normal si firesc sa primesti si critici, si eu as vrea sa le primesc.
      sigpic

Comment

Bai pan la urma daca omului ii place nu poti sa ii impui ceva. Cand se va plictisi de ele cu siguranta le va da jos.
        Nu-i bai...

Comment

corect

conteaza sa ii placa lui decat noua. eu nici nu il observam daca nu erau stickerele e mai deosebit

Comment

absolut corect, conteaza sa ii placa lui, dar sa nu se astepte sa nu il critice lumea, pai asta nu mai este My Ride ...
            sigpic

Comment

Originally posted by bGy View Post
              absolut corect, conteaza sa ii placa lui, dar sa nu se astepte sa nu il critice lumea, pai asta nu mai este My Ride ...
              am spus ca sunt deschis la critici le accept si iau in considerare, asta nu inseamna ca avem aceleasi gusturi.
              Si nu cred ca ies atat de rau in evidenta pentru ca sunt doar cate unul pe parte , nu ai cum sa le vezi in acelasi timp pe toate.

on topic :
              Spre disperarea unora, o sa mai pun ceva scosi ( dar sub alta forma ) pe masina saptamana asta sper daca ma ajuta timpul

Comment

Mai pun si eu niste poze ca sasa nu am mai postat de mult. Intre timp am montat arcurile originale ca avem nevoie de garda la sol iarna
                In penultima poza erau montate H&R pe fata si stock pe spate, iar in ultima poza este un prieten cu rotile mele.
                Attached Files

Comment

Bre aproba Ciac asa ceva ? O sa vb cu el...
                  Nu-i bai...

Comment

Astazi am achizitionat niste piese pentru unele reparatii care le tot aman de ceva timp. Maine la prima ora o duc la doctor si cat o bibileste el, sper sa am timp sa montez inapoi arcurile sport caci gata cu ninsorile :P Iarna a trecut
                    Piesele sunt urmatoarele :
                    2 x bielete de directie
                    1 x capat de bara stanga
                    2 x rulmenti flanse amortizoare
                    1 x ambreiaj Valeo
                    Attached Files

Comment

Si mie imi place...bravo
                      http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

si eu care iti vedeam masina aveam impresia ca ai arcuri

Comment

Talon mic la gumele de iarna Probabil ca din cauza asta :P

Comment

Astea-s ca de martisor asa?De ce nu ai luat si flansele pentru amortizor daca tot ai facut deranjul?
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Am si eu o problema, de vro 2 saptamani imi intra din ce in ce mai greu in treptele 1,2,3 cand se incalzea ( cand era rece agata relativ normal ca o cutie rece ) . Am verificat uleiul din citie si era, nu am scurgeri si inca mai era vascos ( masina este din 2005 si are putin sub 100.000 km ).
                              Asa ca am schimbat kitul ambreiaj cu unul Valeo original.
                              Cand am plecat in probe, tinea foarte jos si inca mai facea figuri dar nu la fel de tare. Apoi l-am reglat sa tina la jumatate si acum merge mai bine dar inca agata subtil. Precizez ca nu caraie cand intra in viteze si inainte sa il fac sa tina la jumate, cand nu vroia sa intre in viteze, cand eliberam putin pedala ambreiajului, atunci imi tragea maneta in viteza....
                              Va rog care stiti despre ce e vorba sa ma lamuriti si pe mine.

Comment

Cablul de la ambreiaj l.ai verificat?
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google