Nu, dar nu cred ca agata din cauza cablului.
My Ride : IL 89 VXW
Collapse
X
-
Astazi am reusit sa fac si geometria si dupa cum se vede in poze era destul de avariata ;))
Dupa toata aventura cu service-ul si ambreiajul, acum se comporta invers, adica atunci cand e rece, intra greoi iar cand se incinge merge relativ ok. O sa ii schimb si uleiul in cutie si daca nici atunci nu merge cum vreau, ceva rau o sa i se intample ....
Colac peste pupaza, acum imi trebuie si un set nou de amortizoare
Comment
-
Am reusit sa montez un set de proiectoare originale Valeo, tiganite de mine cu folie portocalie, la care am adaugat si o instalatie xenon h11 de 6000K .
In primele 2 poze se vede diferenta intre becurile normale cu care au venit echipate proiectoarele si instalatie xenon.
Stiu si de existenta posibilitatii cu xenon de 3000K dar am vrut sa am o optiune in plus in caz ca nu imi va placea cum se vede luminat galben, doar indepartez folia.
Comment
-
Comment
-
-
Frumusica masina am vazuto de mai multe ori in agronomie ) Inclusiv astazi iti place la A6 ?:P PS: ii trebuie un dus :P Mai bine ai pune stema dacia la loc asa cum se spunea si mai sus cred ca ar arata mai bine cu ea sau daca nu scoate.o de tot.
Comment
Comment