My Ride : IL 89 VXW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu, dar nu cred ca agata din cauza cablului.

Comment

Eu as zice sa dai drumul la uleiul din cutie si sa vezi daca ai span in el.
      sigpic

Comment

Nu are span. L-am scurs astazi si am specificat deja ca arata bine uleiul......

Comment

Astazi am reusit sa fac si geometria si dupa cum se vede in poze era destul de avariata ;))
          Dupa toata aventura cu service-ul si ambreiajul, acum se comporta invers, adica atunci cand e rece, intra greoi iar cand se incinge merge relativ ok. O sa ii schimb si uleiul in cutie si daca nici atunci nu merge cum vreau, ceva rau o sa i se intample ....
          Colac peste pupaza, acum imi trebuie si un set nou de amortizoare
          Attached Files

Comment

Am reusit sa montez un set de proiectoare originale Valeo, tiganite de mine cu folie portocalie, la care am adaugat si o instalatie xenon h11 de 6000K .
            In primele 2 poze se vede diferenta intre becurile normale cu care au venit echipate proiectoarele si instalatie xenon.

Stiu si de existenta posibilitatii cu xenon de 3000K dar am vrut sa am o optiune in plus in caz ca nu imi va placea cum se vede luminat galben, doar indepartez folia.
            Attached Files

Comment

bat ceva nu gluma
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

In sfarsit ai scapat de alea sparte .
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Era cazul :P De fapt unul singur era spart, celalalt este perfect intreg

Comment

Ciudata culoarea , trebuia sa pui de 5000k sa se vada galben galben asa se vede galben fluo....
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

Nush daca realizezi dar nu aveam cum sa stiu cum se vede de dinainte sa le montez. Aia e acuma, am mers azinoapte aproximativ 300 km , se vede foarte bine nu e deloc deranjat.

Comment

unde ai facut geometria..si cu cat?

Comment

Undeva langa Arena nationala AD garage se numeste dar cam peste tot in bucuresti se practica acelasi pret pentru aceasta operatiune cu lase si anume 80 lei .
                          Adresa este : bulevadrul Basarabia nr 60

Comment

am vazut masina prin Regie pe la P14 pe acolo. arata foarte bine, pe gustul meu!:d

Comment

Multumesc, poi acolo e mai tot timpul

Comment

Frumusica masina am vazuto de mai multe ori in agronomie ) Inclusiv astazi iti place la A6 ?:P PS: ii trebuie un dus :P Mai bine ai pune stema dacia la loc asa cum se spunea si mai sus cred ca ar arata mai bine cu ea sau daca nu scoate.o de tot.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google