Si poate mai renunti si tu la cateva dintre multele cruciulite atarnate in parbriz
ZUZU's 72 BMC
Collapse
X
-
salutare,
s-a c-am pus prafu pe aici.Ia sa mai aducem niste noutati.
Masina a schimbat cat de curand prefixul cu 6,adica 60.000 km.Asa cum vorbeste lumea,trebuie schimbata distributia.Am cumparat un kit de distributie original,am dat 540 de ron,cu tot cu pompa de apa.Sunt curios cum arata cureaua dupa 60.000km si 7 ani.Din care 2 ani jumatate stat pe tuşă.Am schimbat si uleiul ELF 10W 40.Saptamana viitoare schimbata distributia. Ieri am montat si eu anvelopele de iarna.Pe fata America (cele cu,care au fost dotate Loganele politiei) pe spate un Bridgestone blizzak lm30 si un Firestone (am cautat de am innebunit pereche la Bridgestone dar nu am gasit,anul trecut).Atasez si cateva poza cu nr de km,pacat ca nu am apucat sa fac exact la 60,dar na asta e,si cu anvelopele.La Firestone nu am mai facut poza.
Comment
-
@Tudor:este pus in tema acest lucru,dar,mai dureaza,nu stiu cat.
@Nea Cristi:La interior nimic,momentan,pana imi revin cu finantele.In ultima vreme numai cheltuieli:asigurare,Itp,rovinieta,ulei,distributi e,si altele.Apropo,nu stii cat e metrul patrat de fonomin prin Dedeman,sau Practiker??
Am auzit ca daca montez boxe ovale pe spate cu inele din mdf,nu mai trebuie taiat din tabla.Este adevarat?
Comment
-
Cred ca da..nu stiu ce sa zic.....eu unu am taiata tabla pe spate, dar le-am montat sub mocheta aeea, astfel inca ca nu mai fiu nevoit sa decupez din ea...daca te uiti in masina, nu zic ca asa avea boxe pe spate, dar.....
Cat despre fonomin...eu nu stiu sa gasesti asa ceva prin dedema sau practicker.....gasesti la un user de pe forum. demonhunter, parca.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
cam greu o sa poti monta ovale pe spate (fara sa decupezi).....chiar si cu inel adaptor ...o sa iti stea mocheta cam sus.
daca vrei calitate in materie de sunet...ia-ti sistem de 16,5 pe fata si ai rezolvat treaba. pe spate poti pune tot de 16 ...cu inel adaptor (mai subtire) si nu ai nici o treaba.
Comment
-
@Nea Cristi:stiu ca gasesc pe forum fonomin,dar parca am auzit nu stiu de unde ca este si in dedeman.Boxe de 16,5 am si pe fata si pe spate,de cele de pe fata sunt mutumit,dar cele de pe spate,mai putin,de asta m-ar bate gandu' sa le schimb.
@bgy:am si pe fata si pe spate 16,5,dar cele de pe spate nu prea fac treaba.Multumesc pt apreciere,numai bine.
@Capucino:iconitele au fost date jos,husa de volan va disparea si ea,iar husele trebuie sa iau altele,ca s-au degradat!!!
@Prestige:cum am mai spus,husele trebuie schimbate,de asemenea si husa de la volan,si maciulia la fel pt ca a inceput sa se invarta pe tija!
Numai bine.
Comment
Comment