multumesc pt apreciere!
ZUZU's 72 BMC
Collapse
X
-
salutare,Vineri am reusit si eu sa fac distributia,deoarece pompa de apa a inceput sa curga abundent,pompa de apa picura de cand am luat masina,dar am mers asa.Am schimbat si antigelul care era orginal al masinii,nu fusese schimbat niciodata.Cureaua dupa 61000 km si 7 ani arata chiar bine,nu ma asteptam la asa ceva.Am schimbat si cureua de accesorii.In rest,nicio problema.
O intrebare:ce filtre de polen se potriveste la logan.??
Comment
-
cred ca ti s-ar potrivi si tie asa ceva. eu am aceeasi culoare masina ca a ta si mie imi place ce a iesit. se schimba mult aspectul interior.
Comment
-
iti dau un sfat spalo de sarea aia ca ataca tabla si te trezesti pa primavara cu ea mancata de rugina in rest numa bine bafta n continuare
Comment
-
@gaboneygg: la ce pret faci asa ceva, daca-ti trimit ceasurile bordului, si butoanele, la ce pret imi poti face schimbare culorii??? Am avut in Piatra Neamt unu care face, acum nu mai face,
@TVM: o spal degeaba, la vremea de afara in 5 km e inapoi,deci pana se usuca umpic drumurile asa ramane, oricum s-a mai dus dus din ea, acum a ramas numai noroi!
Comment
-
am pus lumina la pedalier
Astazi profitand de gradele cu mult sub 0 grade, am montat lumina la pedalier. Am pus cate o banda cu 6 led-uri cumparate de la colegul gaboneyg. Din cauza frigului adezivul nu si-a facut treaba si a trebuit sa le lipesc cu silicon sanitar. Nu am mai reusit sa pun si in spate, pentru ca imi inghetau degetele si nu putem lega firele. Atasez doua poze cu lucrarea. Tin sa multumesc colegilor :gaboneyg, prestige si care au mai fost pentru sfaturi, pentru produse etc. Urmeaza sa pun si in spate.
P.S: scuzati zapada de pe mocheta, asa-i iarna...
Comment
-
si eu mi-am pus si am tras firele pana la plafoniera,pe mine nu ma dus capu sa ma leg direct acolo,asa e omu cat traeste invata si cand moare tot prost moareiti pun o poaza cum a iesit la mine.Attached Files
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postsi eu mi-am pus si am tras firele pana la plafoniera,pe mine nu ma dus capu sa ma leg direct acolo,asa e omu cat traeste invata si cand moare tot prost moareiti pun o poaza cum a iesit la mine.
@bogdan, asteptam poze si dupa montajul celor de pe spate... Bafta!
Comment
-
@cosmin83: initial asa am vrut sa fac, de la plafoniera sa ma leg, dar am vazut acel tutorial al colegului de pe forum cu lampa de dacie 1310 si el a zis ca s-a legat de acolo, asa am facut si eu. Mi se pare mie sau la tine lumina e mai intersa, ai pus cate o banda la fiecare pasager?
@Prestige: cand le montez apar si pozele.
Ma ajuta cineva cu pozitionarea celor din spate, o poza ar fi super.
Comment
Comment