If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ca prima solutie baga niste benzina buna (OMV 100 ) si mergi mai turat cu ea (3-4000) si vezi daca isi revine.
Daca nu , incearca cu un alt motor pas-cu-pas daca merge atunci schimbi motorasul
desfa motorasul pas cu pas si curata l.daca face la fel inseamna ca trebuie schimbat...costa intre 200 si 400lei.stiu problema...si eu abia l am schimbat;)
Salutare, vin cu noi vesti. Masina pana miercuri nu s-a mai oprit dar relatiul il tine rau, am desfacut MPP-ul, l-am curatat, momentan merge foarte bine, sunt curios cat va tine. Am schimbat si filtrul de aer, ca nu il schimbasem niciodata, am 65k.Multumesc pentru sfaturi, icstrem_no1, teo21din..etc.
Numai bine.
@cosmin83: nu a fost schimbat niciodata de mine, pana sa cumpar masina a mai fost schimbat,m-am exprimat eu gresit.
@cyuri: reviziile le-am facut la service-ul unde lucreaza taica-meu.
Numai bine.
Salutare,
Ieri am fost in provincie si am avut mai mult timp, drept consecinta am reusit sa montez o banda cu 6 SMD-uri la fel ca cea care am pus la pedalieri si in plafoniera, Am numai 2 poze nu am apucat sa mai fac si pe noapte, dar de vazut se vede super bine. Am scapat de o problema am dat de alta, ca na asta-i viata. Am curatat MPP-ul iar masina si-a revenit nu mai face figuri cu relantiul. Problema de care am dat este ca usa dreapta spate nu se incuie/descuie odata cu celelalte usi, in consecinta actuatorul s-a dus. Ieri am facut rost de altul, urmeaza sa-l montez.
Numai bine.
salutare, s-a c-am pus praful pe aici. Noutati, sambata trecuta am vopsit aeratoarele in culoarea masinii, si urmeaza ici colo cate umpic de culoare, pe la manere. Cauciucurile de iarna nu le-am dat jos, dar sper saptamana asta sa le rezolv. Mpp-ul a fost curatat, si pana acum nu a mai facut figuri, in caz de in cepe din nou, am unul de rezerva.
Numai bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment