Logan 1.6 Kompressor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In primul Rand felicitari Razvane ca ai avut curajul sa-ti urci masina la My Ride ... mai bine nu o urcai ca lumea a inceput sa sufere !

NZN - e o diferenta ...tu ai stat pe un scaun si ai dat banul iar Razvan chiar stie ce a facut , tu ai primit informatii ,Razvan si Coco s-au confruntat cu ele prima data ...
    Masina lui Coco nu stiu cat de in mintile ei era dar tragea foarte bine si din ce in ce mai bine dupa fiecare modificare ,iar a lui Razvan stiu cum tragea ca la fel trage si a mea ...

Cand voresti de 15s nu e acelasi lucru ca si cand vorbesti de 10-12 s ... scuze dar trebuie sa-ti zic dar nu ai pentru ce te unfla atat ...

Chiar sunt curios cum se simte masina cu cutie de DCI ..si te rog eu pune softul odata !!!

Comment

mersi frumos Cosmin pt urari si in mod sigur vei fii uimit de cum trage cu cutia de diesel si ca si soft va primi un Ecu MegaSquirt-II Electronic Fuel Injection Controller stand alone :P cu muulteeeee functii si surpriza va fi montat de mine si setat impreuna cu cineva de la garaj adica voi putea pune orice mmotor vreau eu pe masina si setat cum vreau eu.
      mai vii si tu acasa anu asta?
      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Intr-o luna ajung si eu Razvane ...
        Daca e cineva de la garaj e clar ca e Faurul ..deci totul e bine )

NZN: http://www.youtube.com/watch?v=2Bw9fcP1-T0&feature=plcp Daca ai indoeli de primul logan 2.0 dupa toate tiganelile mai uite-te aici si fa comparatia

Comment

) aici veneam de la sabareni de la piese )
          nu e fauru...este piticu" nu cred ca l stii

Comment

Felicitari pentru ce ai realizat si bafta in continuare cu proiectul!!!
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

ceasul ala de AFR e fix 0 barat ) ,asa-i ca pe turele mari iti arata rich sau macar intre rich si poor ? cand tu de fapt esti poor la greu )
              Cu 0,4 bar presiune cati cai estimezi ca ai ?
              Last edited by Cristi_Xp; 2 October 2012, 23:57.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu is mai prost de fel ,cutia de diesel e mai lunga nu te ajuta pe accelerari ..acuma nu stiu la ce folosesti tu masina ,poate iti este mai la indemana cutia asta pentru ce o folosesti tu habar nu am ....dar nu v-a trage mai tare cu co cutie mai lunga in veci ,e logic.
                -cu ce presiune merge acum masina ?
                -are interne stock?raportul de comprimare (ai umblat la chiulasa) ?
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

aici cam ai dreptate....m am grabit..oricum va veni o sonda wideband iar ecu are setare de afr fixa si nu cred ca va mai fii nevoi de ceas...sper

Originally posted by lau911 View Post
                  eu is mai prost de fel ,cutia de diesel e mai lunga nu te ajuta pe accelerari ..acuma nu stiu la ce folosesti tu masina ,poate iti este mai la indemana cutia asta pentru ce o folosesti tu habar nu am ....dar nu v-a trage mai tare cu co cutie mai lunga in veci ,e logic.
                  -cu ce presiune merge acum masina ?
                  -are interne stock?raportul de comprimare (ai umblat la chiulasa) ?
                  in legatura cu cutia de diesel ai sa ramai uimit de cum trage urca km zici ca e rupt,motorul e decomprimat cu o garnitura de chiuloasa mai groasa cu 0,4 adica 0,7 in total fata de 0,3 cat avea ea,interne stock,presiune 0,6-0,7

ps:cu cutia de benzina ajungea in limitare foarte repede in treapta 5
                  Last edited by razvanypo; 3 October 2012, 00:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cred ca cel mai bine ar trebui sa alegi sonda de la innovate,aia merge legata mult mai usor la megasquirt.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

stiu aceea va fii,ideea e ca vreau sa mi mearga si aerul conditionat in parametrii si mai tre sa studiez o chestie inainte sa comand totul

Comment

Razvanele imi place ceea ce vad,ma bucur ca tia.ai pus.o si tu la my ride. Luna asta te vizitez, am de pus una alta pe masina.
                        Apropo, imi vand ats.urile ,daca vrei roti usoare vorbim .
                        Last edited by CataFOF; 3 October 2012, 00:49.

Comment

Mersi frumos Fofule.ma anuni cand vrei sa treci pe la mine.

Comment

cutia de benzinar din ce stiu bate peste 220 ..cu a 5 in limitare (parca asa spunea MCD ..cand a incercat pe dyno)
                            Ori cum nu am de ce sa te contrazic daca tu spui ca trage mai tare cu cutia de diesel (lunga)..asa o fi
                            ....la tine e si alta mancare de peste ..masina ar trebui sa aiba cam 140 -150cp

-Am avut placerea de a merge intr-un logan 1.6 cu cutie scurta ..desi masina batea decat 150 160 km maxim cu a 5 la 7000....accelera demential ..cosmin cgk poate confirma .

Cu galeria de evacuare ce ai facut..serpalai de aspirat parca nu intrau ?
                            sigpic
                            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Originally posted by razvanypo View Post
                              pt tine normal ca a fost usor avand in spate un punct de plecare....sper ca ai inteles,dar nu te inteleg de ce esti asa revoltat de cat timp am stat eu sa l pun si alte chestii care nu cred ca au legatura cu topicul....in fine.eu zic sa ramai prieten cu mine ca in mod sigur vei avea nevoie de vreo informatie de la mine.de exemplu cum ai putea sa faci km sa functioneze....si multe altele.
                              daca vrei sa apreciezi ce fac eu aici te rog sa ti expimi ideile, daca vrei sa vorbesti de liniute cu masina ta poti vorbi pe threadul tau.mersi de intelegere
                              Nu sunt revoltat deloc, dar ai impresia ca sunt chiar de ieri. Prieten cu tine nu am fost pana acum, si din moment ce pana aici m-am descurcat, fi sigur ca ma voi descurca si de aici incolo Bafta in ce vrei sa faci cu 1,6, Numai bine.
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Originally posted by lau911 View Post
                                cutia de benzinar din ce stiu bate peste 220 ..cu a 5 in limitare (parca asa spunea MCD ..cand a incercat pe dyno)
                                Ori cum nu am de ce sa te contrazic daca tu spui ca trage mai tare cu cutia de diesel (lunga)..asa o fi
                                ....la tine e si alta mancare de peste ..masina ar trebui sa aiba cam 140 -150cp

-Am avut placerea de a merge intr-un logan 1.6 cu cutie scurta ..desi masina batea decat 150 160 km maxim cu a 5 la 7000....accelera demential ..cosmin cgk poate confirma .

Cu galeria de evacuare ce ai facut..serpalai de aspirat parca nu intrau ?
                                ideea e ca atunci cand supraalimentezi iti trebuie si o cutie mai lunga pt ca deja motoru are alt cuplu si alta putere si automat pune foarte bine jos la plecare.oricum trage demential in a 2 a zici ca e diesel doar ca trage pe toata plaja la fel :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google