If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mah baieti... in loc sa va contrati mai bine faceti si voi schimb de informatii si idei.
Contrati-va pe asfalt si-atunci dati-v-o ca barbatii... Si-apoi
Ce naiba e cu rivalitatea asta regionala n-o sa pot intelege niciodata... Zici ca sunteti din cluburi diferite...
Mai Fof-ule, Bucuresti nu e musai sa fie mereu fruntea. V-a aratat destul Groza si altii. De fapt in mania asta (ca placere suna prea...pueril) ar trebui sa dispara diferentele astea regionale. bine, ca daca incepem si aici cu steaguri nu terminam ok. Dar aici, pe forum, distantele dispar. Ca unui fost Bucurestean, mi se pare ciudata acum dizgratia asta fata de provinciali. cine se simte, sa faca bine sa se schimbe!
asta ai lasat sa se inteleaga. nu-i bai..sa ne bucuram de colegul nostru ca ne va lumina si pe noi in legatura cu legarea unui compresor. Chiar este un castig fenomenal de putere pentru banii investiti.
pana la urma e vorba un motor original pe care incerc sa storc la maxim dar observ ca deja se incepe un subiect versus 2000 16 v care eu l am condus si stiu ce poate inaintea "multor" de pe aici, dar daca se pune problema versus "me" ,deja se stie la cine ma refer,atunci voi face masina strict pt el si atunci incep alt proiect care dureaza mult mai putin si mai ieftin...si mai puternic..
Aici nu e vorba deloc ca cine-i fruntea sau prostii dinastea...nicidecum! Aici il contrazic eu pe razvan si atat. Si fac pariu ca 2.0 16v ala nu mergea calumea din moment ce 1,6 tiganit se tine de el! Sa fim seriosi....Si eu am avut 1.6 tiganit si stiu cum merge treaba
FloNZN, vrei te rog sa ne lasi sa vorbim despre 1.6 compresor? Exista topic dedicat pentru 2L 16V. oricum ce iese din motoru asta va matura pe jos cu 2L acela.
Cum e cu injectoarele de rs si cu softul original?? Merge bine motorul?? Sta la ralanti?
cu softul de fabrica merge bine pana 3000 rpm ,la relanti scoate fum negru,cu softul de la doc care il aveam inainte batea avansu rau de la 3000 rpm dar rupea pana la 3000 ,dieselul era mic copil.
in concluzie merge bine dar pana la 3500 rpm .
FloNZN, vrei te rog sa ne lasi sa vorbim despre 1.6 compresor? Exista topic dedicat pentru 2L 16V. oricum ce iese din motoru asta va matura pe jos cu 2L acela.
Bafta cu proiectul !!!
P.m.
Inainte sa fi asa arogant si cu impresii ca maturi pe jos cu alte motoare ar fi bine totusi sa demonstrezi cu fapte.........
Groza la momentul in care a facut Loganul Compresor cu care o ajuns la performate mari se comporta altfel nu era asa arogant si impresar.
lasa ca nici eu nu-s din Bucuresti, dar daca vrem sa vorbim de vs., ne vedem la topicul de linii si altele, iar pe threadu' omului vorbim de compresoare..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment