Logan 1.6 Kompressor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Timpi tai si ai lu groza erau cu slickuri pe asfalt calumea .....Aici era gresie pe jos, e diferenta .Si nu o poti compara cu a lui groza care avea 178cp ....Sunt 2 masini total diferite ca mecanica .

O sa vedem ce poate compresorul asta suparat cu Loganul F7p
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Mi se pare ceva normal sa fac comparatie, ca doar deaia ne intrecem!
      Primii mei timpi de 15.6 erau fara slik si cu masina stok, si Groza nu a avut slik cu compresorul!
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

NZN,daca Razvan isi pune un motor VR6,mai compari masina ta cu a lui ? Tu ai luat motorul stock,si l-ai urcat pe masina ( nici macar nu ai muncit tu ) iar razvan a inceput prin MODIFICAREA motorului deja existent pe masina,si se apropie usor usor de puterea masinii tale.
        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Cel mai bun timp al lui Groza a fost la bulgari din cate imi aduc aminte ...
          Asa sustine si MCD ca el cu loganul scotea sub 16 secunde (la slatina) ... nu stiu ce sa zic de fotocelulele astea
          masina lui Razvan nu este reglata deci este aproape la aceeasi perfermanta la care era VGROZA cand s-a dat prima data la cluj cu BBI ~130 cp
          Asa ca parerea mea degeaba se vorbeste acum cand va fi masina gata o sa se vada atunci ...

Andrei TMT Razvan nu va pune niciodata VR6 in plus el stie cum e cu 2.0 IDE (acelasi motor al lui NZN) ...are unul complet in garaj si unul montat de la 0 pe loganul alb

Degeaba se fac presupuneri ... in curand Razvan va incerca turbo si va alege varianta cea mai buna
          Last edited by cos_min_i; 21 May 2013, 08:49.

Comment

Cosmin,am dat un exemplu cu VR6-le. Masina lui Razvan INCA nu este gata,spre deosebire de cea a lui NZN,e de tinut minte. Nu e plauzibila comparatia intre masini,cel putin nu acum.
            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Andrei, nu cred ca esti tu in masura sa comentezi! Care-i problema ca nu am muncit eu? Daca incepeam eu sa fac totul, probabil intr-un an jumate il terminam ai eu!

Una cu alta fac doua, se vede ca bucurestiu nu a vazut legale prea mult. Timpii la fotocelula sunt reali, cu timp de reactie si toate alea, pe cand ce ziceti voi e total aiurea! 114 cai de pe mcd sa scoata sub 16??? nu mai zice la nimeni ca va rade

Comment

Asa si aici: timpul de 17.7 este demn de un logan 1.6 16v stock! Poate chiar 1.6 cu soft.
                De ce esti rautacios?
                Nu vezi din acel tabel ca abia abia s-au miscat masini mai puternice?
                Pe pista aia de bowling ce vroiai sa se faca?

Cel mai bine mergeti si va dati sa vedeti cum stati. Cu RT, cu tot ce trebuie.

Comment

Pentru ce ? Ypo s.a dat cu loganul alb cu acelasi motor si la batut. Ce se scrie pe aici sunt acrituri.

Sent from my GT-S6802

Comment

Si eu cand spuneam ca nu s-a fabricat/nascut si nici nu se va fabrica/naste, masina care sa bata timpii NZN-ului, indiferent de marca/model, ziceati ca sunt rautacios...

Pacat ca, in unele cazuri, se uita de unde se pleaca.
                    LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

Nu-s rau deloc, doar ca loganu kompresor zice ca bate timpii de 15.0 care ii am eu si groza cu kompresorul, pe cand el scoate fum si nu e finalizat! Te invit pe 15,16 luna viitoare la drag in oradea, si atunci vedem. Daca vi si ma bati, iti platesc eu 1 plin la logan! Vorbesc cat se poate de serios! Si cu asta inchei orice fel de discutie de genu asta! Cand scoti timp de 15 pe fotocelula, atunci poti sa strigi in gura mare ce vrei tu, pana atunci eu zic sa finalizezi masina aia, ca imediat are 1 an underconstruction. Si acum bla bla blaa, lucrezi, ai familie...mda.

Comment

@FloNZN - am si eu o curiozitate, pe tine ce te-a retinut de nu ai dat o fuga pana la Bucuresti, pentru a pune pe asfalt tot ceea ce sustii sus si tare?

Probabil, din lipsa de rival?!?!?!...pffff...
                        LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

e aerul mai putin dens la capitala si nu respira caii bine

Comment

Daca ne luam dupa timpii de la legala care a avut loc, NZN batea linistit si Chevrolet-ul Corvette care a scos 16.8 pe pardoseala aia ... la fel si 535d-ul modificat care a castigat grupa H. Patinau masinile excesiv. Nu sunt deloc relevanti timpii aia atata timp cat suprafata nu era din asfalt.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Nu am mers la B pentru simplu fapt ca aveam 2 nunti in weeck, si daca nu aveam nuntile alea 2 tot nu mergeam. Nu e cazul sa faci misto ca nu am rivali sau ca masina mea bate orice si chestii de genu!
                              In primul rand nu e nevoie sa ii luati nici unul aparerea lui Razvan, si in al-2 lea rand, masina asta cu vestitul compresor inca nu e gata, si nu inteleg de ce faceti toti atata tam tam cand nu aveti cu ce!
                              O tot tineti sus si tare toti, ca eu nu am muncit la masina, daca munceam eu, asa era si masina mea, neterminata tot timpu, asa ca nu ii vad rostul...
                              Am zis mai sus, GATA ! Hai la Oradea, vor fi curse PROFI, Daca ma bati, ai un plin de la mine, sa nu zici ca bagi benzina singur de la B-Oradea

Comment

1. Pai tu incepi si tot tu spui GATA ?
                                Ti`ai bagat coada pe aici sa vezi ce timp are ca sa o spui p`aia dreapta ca nu se apropie de ai tai timpi. (mai pe scurt ca nu te bate, asta era problema)
                                Puteai foarte bine sa astepti timpii si sa`i vizionezi fara prea mult tam-tam(deci tot facut de tine acest tam-tam), dupa care iti dadeai seama daca e sau nu sub tine,in liniste, fara valva.

2. Cum sa nu`i luam apararea, doar este bucurestean de`al nostru, ca doar se poarta treaba asta nu ? adica se poarte de mai mult timp, dar de ceva vreme s`a dat si lumea cu arama stralucitoare pe fata.

Am mai zis mai sus, hai sa lasam acriturile deoparte, nu`s de noi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google