Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa frumoasa va zic eu , da so vedeti in mers ce aspect de masina adevarata are...

sigpic

Comment

• Originally posted by VENOX View Post
      Salut, poti face capota din fibra pana la urma sau nu? Si daca da, m-ar interesa si portbagaj. astept un raspuns, merci!
      Da se poate face. Dami un id de mess sa vb (daca mi lai dat zimi care esti)

Comment

• Mai pun cateva poze mai noi. Saptamana aceasta incep pregatirile pentru expozitia de la bucuresti de pe 20 22 luna aceasta. Nu o sa fie schimbari prea mari doar cap de schimbator momo si toba finala borla cu o mica marire a prizelor pe unde iese toba
        Attached Files

Comment

• Frumoasa masinutza ........
          Bafta la expo

Comment

• Multumesc sa fie. Cui ii place masina poate sa o voteze la un concurs ce se tine pe acest forum http://www.loganclub.ro/forum/cel_ma...24.html?t=5424 Multumesc celor care deja au facut acest lucru

Comment

• Frumos loganu, bafta la concurs
              2004 Dacia Logan 1.4MPi
              2006 Dacia Logan 1.5dCi
              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Am imbracat volanul cu piele alba nu am poze dar o sa fac. Urmeaza sa vopsesc partea care a ramas neagra (cea de la airbag) cu rosu cred si astept si a doua toba finala

Comment

• Dap frumos n-am ce zice.APV-ule trebuie sa-ti uzi masinuta ). Multa bafla ca concurs.
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Ce sa mai ud ca mi sa desprins bara spate din prinderi cand am fost la Brasov din cauza drumurilor extraordinare. Din cauza ca era joasa si mai aveam si distantierele am atins cu roata in bara la cateva hopuri (peste 30) si a cedat, am mers apoi vreo 500 km cu coltul stanga spate desprins. Am scos distantierele si uneori tot mai atingea. O sa pun si amortizoare sa vedem cum se comporta atunci. IN orice caz stabilitatea este mult mai mare de la arcuri si jante, pe Drumul Poienii am facut si eu 2 urcari mai rapide pana la Belvedere si s-a tinut foarte bine. O sa mai fac incercari sa vedem in cat timp pot ajunge acolo (mai repede acum am scos 3:23).

Comment

• Mda....Mi-a zis un coleg ca te-a vazut prin zona noastra si erai cu bara desprinsa ....Astea-s drumurile :| bafta
                      sigpic

Comment

• Da Dorutz pana pe la Predeal am atins odata sau de 2 ori dar de acolo (am venit pe Rasnov ca pe Predeal era coada) si apoi tot timpul atingea... Am mai fost din Brasov in Bran si iar atingea. Asta este o refac faza nasoala e ca trebe sa o revopsesc. A venit si a doua toba sa vad unde imi fac traseul si cat ma costa.

Comment

• Masina e brici.
                          Ma bucur ca iti place rosul
                          sigpic
                          !

Comment

• Am ales rosul pentru ca se vad destul de bine formele pe aceasta culoare si era concurenta mare la loganuri rosii modificate in oras

Comment

• Frumoasa masina bafta in continuare la tuning
                              sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• Multumesc Victor, sa fie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google