Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari Mihai.
    Super masinuta.
    LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
    CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Multumesc Florin lasa ca vii si tu tare din urma

Comment

• felicitari.e unu din putinele loganuri pe care vreau sa le vad live.sper la vara cand vin la mare.
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• @ag80bik multumesc. Problema este ca nu o sa il mai recunosti la vara, Cel putin fata o sa fie ceva nou pentru logan din toate punctele de vedere. Sper sa reusesc sa realizez tot ce mi-am propus si daca este asa din fata nu sa se se mai stie ce masina este

Comment

• Am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu un desen al unui logan berlina in autocad sau orice alt program de proiectare realizat dupa cotele reale.

Comment

• sa ai spor la modificat! reusita masina!
              MiNnRuZ

Comment

• Multumesc Cosmin. Masina este aproape gata pentru weekendul acesta la Bucuresti un nou look nu complet cu tot ce vroiam dar in linii foarte mari diferit fata de ce a fost.

Comment

• Imi poate explica si mie cineva de ce nu pot pune poze aici?

Comment

• Felicitari pentru participarea de la bucuresti !!!
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• sal, foarte tare evacuarea cel mai frumos mod de a ma trezi
                      ti-am auzit masina de dimineata si eram curios cine mai are evacuare galagioasa pe strada in afara de a mea. se vede bine loganul de sus

Comment

• nice car....evacuarile sunt super cu spoilerul ala....si jantele sunt cool...bafta de ea si multi km...
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• nu ai cumva vreun filmulet cu masina ? cu evacuarea .. ? sunt curios cum suna
                          Its just a car ...

Comment

• Am si eu o intrebare de ce nu pot atasa poze? ma chinui de vreo saptamana doua si nu reusesc

Comment

• poate sunt prea mari ???

sigpic

Comment

• sus cu lamboo dorrs -urile !!!
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google