Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari pentru munca depusa si pentru rezultatul obtinut!!!
    Bafta in continuare !!!
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

• foarte frumoasa culoarea e superba.nu te mai lua dupa toti carcotasii care te ar cauta si in ... numai sa ti gaseasca nod in papura:-j masina e prea criminala drumuri bune;)
      AdY_JmL_2015

Comment

• tinand cont ca omu a muncit singur la masina e de apreciat.masina nu arata rau.ca sunt asemanari si deosebiri intre ea si altele de pe forum...e alta discutie.cate masini nu sunt asa.cati nu au kit de pilot sau cati nu merg pe clean cu eliminat proiectoare si nimeni nu a mai zis ca seamana cu pompieru lu cosmin sau cu alta masina.fiecare isi face masina cum ii place.jur ca nu il cunosc pe apv(mihai am inteles)nici macar 2 vb nu am schimbat.i-am urmarit masina ca de altfel pe toate de pe forum si am incercat sa fac ce am crezut ca e bun si sa dau la o parte ce e rau.asta cred ca a incercat si el.in mare i-a reusit.acum fiecare cu fanii lui.ca sunt si foarte multi aplaudaci asta e.poate nu e buanzona unde stai.incearca sa schimbi orasu si vei fii mai apreciat.apv ,nu poti sa te superi pe fof-olea ca ti-a dat un sfat cu luftu sau pe alte critici.sunt binevenitesi baietzii cu greutat dau sfaturi bunesi ca o incurajare matheo ochiu soacrei te lauda.salutari tuturor si scuze daca am deranjat.
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Nu inteleg de ce unii "au sarit" ca APV-ul copiaza pe cineva...in speta KYS.
          Nu mi se pare...in fond APV-ul avea o tentativa de rosu mat cu mult inainte de a vopsi KYS masina
          Oricum...felicitari...arata foarte bine masina!
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Daca nu e masina de bucale in ochii aplaudacilor nu e frumoasa domne'...nu a-ti prins ideaa?Mie imi place masina e ceva deosebit singurul lucru care l-as schimba ar fi jantele(parerea mea).Bafta!
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• eu am vrut sa fiu mai fin.... cand am postat mai sus..
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Idem ce a zis MIU , jantele as schimba.....in rest .. BIG LIKE
                sigpic

Comment

• Voi astia de provincie aveti mereu o impresia gresita, ori din frustrare ori din alt motiv, asa a fost si asa v`a fi mereu. Oricum , nu asta conteaza , mesajul meu daca s`a citit corect a fost ca masina are ceva lufturi destul de vizibile si neplacut ochiului.
                  APV , esti convins ca asemanarile dintre masina ta si a lui Cosmin sunt aproape pe aceasi unda , mai ales la vopsea , unde multi te vad ca o copie a lui(toti la un loc,chiar si ala de nu stie cate roti are o masina zice asta)

Comment

• Sincer acum pe mine nu ma deranjeaza ce comenteaza fiecare chiar daca stie despre ce vorbeste sau nu stie. E parerea fiecaruia. Eu stiu cel mai bine unde este de lucrat la masina si unde nu mai este. daca vreti va fac si o lista cu punctele imperfecte ale masinii ca sa nu va mai obositii ochisorii cu lupe si alte nebunii sa vedeti problemele in poze. De luftul la usa stiu dar acolo din pacate nu am lucrat eu ca nu stiu sa sudez. O sa invat cum am invatat sa lucrez cu fibra si cum invat sa vopsesc acum. O sa incerc sa ajung sa imi fac absolut tot la masina singur de la revizii modificari ale anumitor piese pana la conceptii noi finisaje vopsit LED si alte nebunii. O singura chestie va spun masina mea este pe ultimul plan. Prefer sa modific masinile altora si daca, DACA ramane timp poate sa mai fac ceva si la a mea. O diferenta mare fata de altii care au masini din aceeasi categorie cu a mea: eu merg zilnic cu masina asa cum este ea in poze.
                    Si acum il legatura cu KYS-ul eu am avut masina rosie din fabrica din 2006 pe cand a lui a fost gri daca imi aduc bine aminte. Pe mat am trecut cam in aceeasi perioada poate chiar am fost inaintea lui cu prima culoare (cand a lui era colata). Chiar nu conteaza care a fost primul, ce vorbim noi aici e doar mentalitate de roman in afara toti isi fac masinile aproape identice si se mandresc cu ele si sunt apreciati. Sunt constient ca noi nu o sa ajungem niciodata la acel nivel de gandire suntem mult in urma indiferent de orasul in care stam

Comment

• APV-ul cam are dreptate aici privind culorile fara suparare. El a luat-o din fabrica asa rosie deci nu mai are rost sa comentam.

Eu unu te admir ca tot ce ai facut la masina ai facut singur si a iesit destul de bine dar cum ai scris si tu mai este de lucrat
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• nu mai baga toate prostiile in seama... masina e facuta asa cum iti place tie si la urma urmei tu circuli cu ea...

spor la treaba
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• E frumoasa , felicitari pentru munca depusa , cat despre rautaciosi lasa-i in pace sa fiarba in suc propriu !

Comment

• Multumesc celor care apreciaza munca mea. Astazi mi-am cumparat pistol de vopsit si l-am testat pe o bara de pilot pe care am reparat-o pentru un amic. Am apucat astazi sa dau doar fullerul si a iesit neasteptat de bine

Comment

• ce ti-ai luat?sata sau devilbiss? bune amandoua,dar poate ti-ai tras unul mai tare
                              Logan Forum consiliaza nu si repara!
                              [/SIGPIC]

Comment

• Nu am luat unul foarte performant ca sa nu il stric degeaba, e un pistol sa zic asa de incepatori dar care isi face bine treaba. Am vopsit total un BMW albastru mat. Nu am nimic de reprosat pistolului a iesit foarte bine. (imi trebuie un compresor mai mare dar momentan e bun si cel care il am)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google