Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crististreulea
    ochelarii la turometru si vitezometru sint gri deschis. frina mina, bord, scrumiera stock. gurile de are se potrivesc ca nuca de perete pe acel bord.
    lateralele la usi nu ma incinta deloc ca sint vopsite. combinatia nu pusca deloc . parca nu e finisat
    nu ca as avea eu ochi de pictor, e doar parerea mea ;)
    Aratami si mie masina ta sa vedem ce ai facut la ea. Nu iti place ok nui nici o pb. Masina nu e gata si nici nu o sa fie vreodata pentru ca totdeauna va fi ceva de schimbat la ea. Numai eu stiu cat am tras cu vopseaua aia nefinisata ca sa fie gata la timp si cum am plecat cu ea la Bucuresti.

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/sunt_m..._meu-t477.html
      era simplu sa te uiti la my ride sau sa dai un search
      ps: nimic nu iasa bine pe fuga
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Si inca ceva zi tu o combinatie de culori cu rosu si inca o culoare. iar daca te gandesti la rosu negru scuzama dar nu prea ai ce cauta in domeniul tuningului. Totusi combinatia aia e pe toate drumurile si in toate bazarurile.

Comment

Felicitari, e frumoasa masina!
          Arata bine usile si scaunele rosu/alb, dar dupa parerea mea ar trebui sa faci ceva si cu bordul gri...
          CsB
          Ambition 1.6 MPI

Comment

CSB mersi. Fetele de usi nu o sa ramana asa mult timp pentru ca o sa mi le fac din fibra de sticla si o sa aiba cu totul alta forma. La culoare nu m-am gandit inca. Bordul nu se poate vopsi pentru ca daca este soare afara nu mai vezi nimic prin geam. deci singura solutie e sa fie imbracat in material si momentan nu am bani de piele

Comment

imi cer scuze daca am jignit. nu a fost cu intentie, absolut deloc.
              era parerea mea si atit. prefer sa fiu sincer. asa sint eu.
              incercam sa explic ca nu se potriveste deloc bordul cu restul ce ai vopsit.
              e buna combinatia rosu alb, chiar ii sta bine, dar dupa vopsire vopseaua ramine neteda pe cind bordul nu este neted. + neputind vopsi bordul ramine imbracatul in material. fetele de la usa arata ca la masinile ieftine unde se face economie de material si nu se pune tapiterie. exemplu: van-urile. renault kangoo fiind un exemplu care mi-a trecut amu prin minte.
              imbracarea in material al bordului intra din nou in conflict cu fetele de usi vopsite. materialul oricare ar fi el, nu este fin ca si vopseaua.
              nu sint bun ca designer da' stiu ce imi place si ce nu.
              te-ai gindit sa imbraci si fetele de la usi in acelasi material ca si bordul? evident in combinatia alb/rosu
              Last edited by crististreulea; 19 June 2007, 15:39.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

salut !
                sa o stapinesti sanatos si fara probleme
                sunt curios cum o sa fie interiorul la gata,ca si a mea e rosie si poate fur o idee doua.

p.s. te-ai gindit ca acea combinatie de culori s-ar putea sa iti creeze probleme cu uinii fanatici ai fotbalului,doar pt. ca ei tin cu alta echipa

Comment

Fetele de usi au fost vopsite doar pentru expozitia de la Bucuresti nu o sa ramana asa, o sa mi le fac din fibra de sticla si abia atunci voi vedea cum va arata interioru, cum voi aseza culorile si ce voi face cu bordu. Gabriel sincer nu ma intereseaza de toti idiotii care au in cap idei fixe (ma refer la cei obsedati de o echipa de fotbal). Masina nu are absolut nici o legatura cu nici un al sport decat lumea masinilor, a tuningului si poate a curselor. Daca pe ei atat o sa ii duca "chestia" aia de pe gat si sa atenteze la masina nu am ce face. Sper ca nu o sa am astfel de probleme.
                  Si revenind la interior fetele de usi sper ca vara asta o sa le fac, momentan pregatesc masina pentru expozitia de la Constanta de pe 20-22 iulie (Hanul Piratilor)

Comment

O mica modificare asa ca pentru o expozitie
                    Attached Files

Comment

Frumos APV-ule. .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

frumo, frumos......da jante? jante cand ii pui??????

Comment

Frumos, arata bine masina asa.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am incercat sa fac ceva unicat. Dragonul este in relief din fibra de sticla, realizarea si ideea imi apartin in totalitate. Jantele vin la expozitie. Nu sunt cine stie ce.

Comment

Oricum masina arat super asa cum e acum.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

succes si poate nu uiti sa vorbesti pe acolo si de clubul nostru

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google