Originally posted by crististreulea
Logan 1.6 8v APV
Collapse
X
-
-
http://www.loganclub.ro/forum/sunt_m..._meu-t477.html
era simplu sa te uiti la my ride sau sa dai un search
ps: nimic nu iasa bine pe fugaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
CSB mersi. Fetele de usi nu o sa ramana asa mult timp pentru ca o sa mi le fac din fibra de sticla si o sa aiba cu totul alta forma. La culoare nu m-am gandit inca. Bordul nu se poate vopsi pentru ca daca este soare afara nu mai vezi nimic prin geam. deci singura solutie e sa fie imbracat in material si momentan nu am bani de piele
Comment
-
imi cer scuze daca am jignit. nu a fost cu intentie, absolut deloc.
era parerea mea si atit. prefer sa fiu sincer. asa sint eu.
incercam sa explic ca nu se potriveste deloc bordul cu restul ce ai vopsit.
e buna combinatia rosu alb, chiar ii sta bine, dar dupa vopsire vopseaua ramine neteda pe cind bordul nu este neted. + neputind vopsi bordul ramine imbracatul in material. fetele de la usa arata ca la masinile ieftine unde se face economie de material si nu se pune tapiterie. exemplu: van-urile. renault kangoo fiind un exemplu care mi-a trecut amu prin minte.
imbracarea in material al bordului intra din nou in conflict cu fetele de usi vopsite. materialul oricare ar fi el, nu este fin ca si vopseaua.
nu sint bun ca designer da' stiu ce imi place si ce nu.
te-ai gindit sa imbraci si fetele de la usi in acelasi material ca si bordul? evident in combinatia alb/rosuLast edited by crististreulea; 19 June 2007, 15:39.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
salut !
sa o stapinesti sanatos si fara probleme
sunt curios cum o sa fie interiorul la gata,ca si a mea e rosie si poate fur o idee doua.
p.s. te-ai gindit ca acea combinatie de culori s-ar putea sa iti creeze probleme cu uinii fanatici ai fotbalului,doar pt. ca ei tin cu alta echipa
Comment
-
Fetele de usi au fost vopsite doar pentru expozitia de la Bucuresti nu o sa ramana asa, o sa mi le fac din fibra de sticla si abia atunci voi vedea cum va arata interioru, cum voi aseza culorile si ce voi face cu bordu. Gabriel sincer nu ma intereseaza de toti idiotii care au in cap idei fixe (ma refer la cei obsedati de o echipa de fotbal). Masina nu are absolut nici o legatura cu nici un al sport decat lumea masinilor, a tuningului si poate a curselor. Daca pe ei atat o sa ii duca "chestia" aia de pe gat si sa atenteze la masina nu am ce face. Sper ca nu o sa am astfel de probleme.
Si revenind la interior fetele de usi sper ca vara asta o sa le fac, momentan pregatesc masina pentru expozitia de la Constanta de pe 20-22 iulie (Hanul Piratilor)
Comment
-
O mica modificare asa ca pentru o expozitie
Comment
-
Frumos, arata bine masina asa.
Comment
-
Oricum masina arat super asa cum e acum.
Comment
Comment