Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Alxex ms mult si o sa incerc sa fie unicat macar pentru prima data cand scot modelul dupa aceea le fac si la altii.
    @sonykel asa este le fac singur din imaginatia mea cel putin pentru mine pentru restu dupa modele gata existente sau chiar si dupa schite.
    @cristi_xp as prelungi capota dar momentan este o mica problema eu am desenul acela pe capota si nu prea pot sa o prelungesc deparece ar insemna revopsirea capotei si nu mai ma chinui inca odata cu ea, cat despre ideea cu pleoapa sub far e ok. Nu pot sa arat inca pleoapele pentru ca av vrea sa ramana unicate macar pana la expozitie ca acolo sa am tot pe masina unicat.
    @crististreulea intradevar o noapte a durat si leam facut acum trebuie finisarile si definitivarea formelor. Luni dau comanda de arcuri si sa vedem cand si amortizoarele cred ca la sf lunii

Comment

important este ca pana o sa apara un copiator , o sa fi unicat. dar nu cred ca o sa treaca prea mult timp pana o sa te copieze careva. oricum spor la treaba, pana acum ai facut o treaba super buna !!
      Logan 1.6MP

Comment

Ideea e ca modelul eu il creez si daca cineva nu are matrita ii este cam greu/lene sa i faca de asta am un avantaj cel putin la spoilere o sa fie la pleoape mai greu ca alea se fac usor

Comment

Luni vine xenoanele pt faza scurta

Comment

cum se simte masina pe asfalt cu distantierele....are stabilitate mai mare???
            0.9 tce SL plus

Comment

Mare diferenta nu se simte, dar are mai multa oricum. Nu stiu inca daca sa pun si pe fata pentru ca ingreuneaza planetarele. Inca sunt in dubii

Comment

de ce nu ai facut acele rosi daca tot ai schimbat luminile la bord cu leduri?

Comment

Nu stia atunci Edi sa le faca si sa iasa bine si cred ca le voi lasa asa pentru ca mai am niste idei cu bordul inca nu e finalizat. Astept timp si rabdare pentru finalizare

Comment

oole ) :P bv :P
                    http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
                    id mess liviu_stilist

Comment

salut....da si tu ceva detalii despre distantiere..cum trebuesc facute...daca trebuie alte prezoane(mai lungi..) ca vrem si noi pe aici pe la iasi sa ne facem si nu prea cunoastem
                      0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by ct-07-apv View Post
                        Da masina a fost la ******* day's si era aproape de un premiu. .
                        Stiam eu ca acolo o vazusem,cand va fi urmatoarea editie?Sper ca vei mai veni.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

iooon_cug distantierele trebuies facute dintrun material foarte usor gen dural pentru a nu ingreuna. Sunt bucati taiate din cilindrii plini, data gaura pe mijloc cat sa ii faci reglajul sa vina in interior pe butuc si in exterior pe janta. Se face la strung. Prezoanele trebuiesc obligatoriu schimbate, gadestete daca distantierele mele au 30 mm cam cu atat ar trebui sa fie si prezoanele mai mari (aproximativ).
                          D-FENS urmatoare la care voi incerca sa fiu prezent cu ceva total diferit o sa fie in perioada 1 aprilie ca si anul trecut. Incerc din rasputeri sa imi duc proiectul la un asa zis capat pana atunci. Sper sa am timp bani si putere sa il termin.

Comment

multumesc pt detalii...o sa incercam si noi aici la iasi sa facem..sper sa reusim
                            0.9 tce SL plus

Comment

nu te mai complica sa faci cine stie ce se gasesc de cumparat. .si nu e cine stie ce. .
                              http://www.***********.ro/gpl/romani...hmr/100-g.html
                              Attached Files
                              http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
                              id mess liviu_stilist

Comment

cum e pretul...180 ron pt set de 2 sau pt bucata ???
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google