Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da Liviu dar ce latime au c nu am gasit sa scrie??? Le vazusem si eu pe acelea si al banii aia pe 2 bucati e bine daca sunt de 30 mm daca sunt mai inguste nu ma intereseaza

Comment

Originally posted by ct-07-apv View Post
      D-FENS urmatoare la care voi incerca sa fiu prezent cu ceva total diferit o sa fie in perioada 1 aprilie ca si anul trecut. Incerc din rasputeri sa imi duc proiectul la un asa zis capat pana atunci. Sper sa am timp bani si putere sa il termin.
      Pai cred ca ne vom intalni acolo aproape sigur,pana atunci iti urez mult succes,inspiratie si multi bani sa-ti finalizezi toate planurile.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by ct-07-apv View Post
        Da Liviu dar ce latime au c nu am gasit sa scrie??? Le vazusem si eu pe acelea si al banii aia pe 2 bucati e bine daca sunt de 30 mm daca sunt mai inguste nu ma intereseaza
        asta nu mai stiu suni si intrebi . ce e asa greu ;) te lamuresc cei de acolo .. sunt super de treaba ! io amf ost multumit in prvianta colaborarii cand am luat arcurile ..
        http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
        id mess liviu_stilist

Comment

Am reusit sa fac lumina din interior pe leduri albe. Se vede mult mai bine. De luni incepe procesul de modificare completa a masinii.

Comment

Am luat si arcurile Weitech -30 mm urmeaza sa le montez. Ieri au aparut si noile jante acum trebe sa caut cauciucuri
            Attached Files

Comment

frumoase jantele ,pe cat sunt ?cat au costat?arcurile cati bani au fost ?de unde?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele!!!! (borduri si restul)

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  frumoase jantele ,pe cat sunt ?cat au costat?arcurile cati bani au fost ?de unde?
                  Jantele sunt 215 45 R17 au fost 2500 lei
                  Arcurile sunt Weitec parca 550 lei sau 580 nu mai stiu exact. Si jantele si arcurile leam luat din Constanta de la un magazin de profil.
                  @silviu_cos mersi si o sa incerc sa am grija de ele. Acum am montat arcurile spate si cand fac rost de presa le pun si pe fata

Comment

da deci ati inteles mesaju cine are presa si e din ct sa ne ajute aici la tuning ca baiatu ne reprezinta la patru tuning days... sa nu-i mai caut eu pe cei 3tantalai si sa le suport fitzele

sigpic

Comment

• felicitari frumoasa masina

Comment

• @SoNyKeL pai daca am montat arcurile si jantele ma pot apuca de aripi si bari fara nici o pb
                        @dukone inca nu ai vazut nimic

Comment

• da, aprob pozitiv. frumoasa masinuta, dupa gustul meu prea tarcata la interior dar daca lui ii place asta e tot ce conteaza. Sa ai parte de ea. Succese depline in continuare la tunnarit
                          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Si interiorul o sa fie schimbat dar probabil tot in aceleasi culori. Dar incet incet primavara asta sigur nu

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                              da deci ati inteles mesaju cine are presa si e din ct sa ne ajute aici la tuning ca baiatu ne reprezinta la patru tuning days... sa nu-i mai caut eu pe cei 3tantalai si sa le suport fitzele
                              o sa va reprezint io ma la 4td dar cotizati ))
                              http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
                              id mess liviu_stilist

Comment

• Doar tu esti "sefu nostru" care o sa plateasca consumatia cand mai iesim la suc odata putem sa cotizam si noi pt tine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google