Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• felicitari pentru tuning, arata belea!
    acum vrem sa vedem aparatura, dotari interioare
    felicitari!
    lipsa text

Comment

• Felicitari pentru masina, chiar imi place cum a iesit, astept sa vad cum o sa arate cu wide bodykit . Culoarea masinii o sa fie una speciala sau cea stock ? bafta!
      sigpic

Comment

• Culoarea nu o sa fie stock, sincer abia astept sa vad cum o sa iasa. Luni cred ca merg sa vad ce culori aleg

Comment

• sal
          frumoasa masina
          vezi ca ti-am dat pm in leg cu evacuarea.
          vreau si eu si caut sfaturi
          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• felicitari pt.masina,mie unul imi place...,bafta multa in cont,cand aj.prin tg.jiu...?

Comment

• abia astept sa vad noua culoare bafta in continuare si mult noroc
              sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• Am reusit dupa un an jumatate sa bag balamalele mai in interior si acum ma pot apuca in sfarsit sa termin de lucrat la masina, am montat si bara de rigidizare intre amortizoare (nu prea sunt incantat de pozitia ei dar asta este....) si m-am apucat de praguri dar nu le pot finaliza pana nu vin jantele de la vopsitorie

Comment

• ce se mai aude despre masina ?
                  in ce stadiu mai e ?

Comment

• Cam tot in acelasi stadiu pentru ca inca nu sunt gata jantele... Adica au fost slefuite si date cu lac dar s-a scurs si acum trebe refacute. Am mai astupat din gaurile din aripi acum sunt mult mai mici. Cam asa arata acum:
                    PS unde pot gasi un eleron de luneta cu deflectoare de aer pe el?
                    Attached Files

Comment

• eleron s-ar putea sa aiba florin DNF de la pitesti, incearca la el.
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• Frumoasa rau masina, ai depus f. multa munca in ea, felicitari ,spor la treaba si sa o vedem vopsita ! Bv

Comment

• sal.sunt in pitesti streasini de luneta sau eleron cum ii zici tu.sunt max 1 mil.
                          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• pe 30 dec. am vazut masina pe la bran. am dreptate?

Comment

• si acum 2 saptamani era in parcare la kauf... nu am vazut cine era la volan ca tocmai pleca de pe loc... :P te urmareste lumea...
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• se ridica la fel de mult usa si acum?ca arata mult mai bine asa
                                -dar nu exista niciosansa sa nu modifici aripa deloc?
                                -cat au costat balamalele?si sunt universale?
                                Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google