Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Victor daca te intereseaza eu curand o sa vand spoilerele si fetele de usi deci poti avea exact parti din masina mea... Cristi o sa ii fac alt spoiler dar asta p care l-am spart il repar si vreau sal dau dar modificat adica unicat. Cat despre ce vreau acum pe masina ma interesau pareri. Bine si cum sa modific spoileru spate cel actual ca sa il pot vinde.
    Last edited by Cristi_Xp; 30 August 2007, 09:11.

Comment

Spor la munca APV-ule.Te asteptam cu poze cat mai curand
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Nu te bagi la niste jante mai mari mai intai? Ca dimensiune, minim 16'. Ar fi mai indicat, apoi suspensia, iar dupa spoilerele, ca sa stii cat de joase le faci!
        Imi place mult faptul ca ai Kit unicat, Bravo! Dar acel rosu lucios la interior si numai pe usi nu da bine, prerea mea! spor in continuare si sa ai bani sa iti realizezi proiectele!. Numai bine!

Comment

O sa vina si jantele sper eu curand. Trebuie sa schimb spoielrul spate ca l-am spart si arata ciudat cu cel stock mai sus decat restu masinii de aceea ma apuc de spate. Interioru o sa fie si el din fibra de sticla dar momentan nu am timp prea mult sa ma ocup de masina mea pt ca am multe comenzi (pleoape grile...) si de reparat niste spoilere. Mai vine si sesiunea.. deci acum merge putin mai incet cu masina mea

Comment

ai ales o combinatie foarte frumoasa rosu alb bravo

Comment

Momentan doar la rotile spate 30 mm pe fiecare parte. Nu stiu daca se observa prea bine din poza cat sunt iesite.. o sa fac niste poze mai clare din spate.
              Am mai schimbat si luminile in bord pastrand combinatia rosu alb pe care am folosito la interior
              Attached Files

Comment

Nu e prea mult 30 mm ???

Comment

De ce ar fi mult? mie nu mi se pare.. oricum nu e terminata treaba, distantierele spate au fost doar inceputul. sper ca pana de ******* days sa reusesc sa termin o buna parte din ce miam propus

Comment

Am schimbat muzica. Acum este in procesul de realizare. Am luat o statie si un difuzor
                    Attached Files

Comment

Am dat bara fata acum. In schimb am luat angel eyes pe negru. Urmeaza sa le montez si un set de pleoape unicat

Comment

Originally posted by ct-07-apv View Post
                        Am dat bara fata acum. In schimb am luat angel eyes pe negru. Urmeaza sa le montez si un set de pleoape unicat
                        bravo bwey nene >< ... ce`mi place la u ... e k incerci sa fi unicat ... da nush dak o sa reusesti pentru mult timp

mai usor cu limbajul tip mirc
                        Last edited by crististreulea; 10 January 2008, 21:08.
                        Logan 1.6MP

Comment

eu zic ca o sa reuseasca ca nu-i tipu de tuner care cumpara din obor el le face cu mana lui , si e de ajuns doar un mic detaliu care sa te scoata in evidenta

sigpic

Comment

nu mai bine renunti la pleoape si tragi capota peste far ?
                            faza e ca pentru angel eyes...eu as vrea ceva pleoape si sub far...gen seria 3,nu stiu cat de mult o da in kitch...o sa incercam cu un virtual tuning...da la streulea ii este lene...
                            Attached Files
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pai poza asta tot eu am modificat-o!! si da, mi-e lene, oricum as face tot ai ceva de comentat .
                              on topic: acum am vazut ca ai pus flanse la rotile din spate, e bine, dar totusi o suspensie sport o face criminala.
                              asteptam sa vedem pleoapele. cei care nu stiu, a stat o noapte proiectind acele pleoape
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                                eu zic ca o sa reuseasca ca nu-i tipu de tuner care cumpara din obor el le face cu mana lui , si e de ajuns doar un mic detaliu care sa te scoata in evidenta
                                ce am incercat eu sa zic este ca multi or sa il copieze... chiar crezi ca un lucru unicat rezista prea mult timp fara sa fie copiat ??

Imi cer suze daca am deranjat vreun user de pe acest forum prin "limbajul meu mirc" ....
                                Logan 1.6MP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google