Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Exista posibilitatea sa ratez expozitia din cauza politiei... daca aveti ceva relatii in cta va rog ajutati-ma

Comment

• Am pus arcurile si jantele
      Attached Files

Comment

• Originally posted by ct-07-apv View Post
        Am pus arcurile si jantele
        Felicitari mihai...arata super

Comment

• Arata dragut... dar n-ai coborat masina prea jos? Jantele sunt bestiale!!

Comment

• Super !!! dar mai ai de muncit la ea si tu esti constient de asta .Numai bine Mihai si sa castigi marele premiu
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• foarte misto jantele..sa ai parte de ele? ce firma sunt? cred ca sunt pe 17,gresesc? spune-mi si mie te rog dimensiunile cauciucurilor..si cu ce arcuri ai coborat-o.

Comment

• super misto ai coborato...arata bine asteptam noul body-kit ....sigur o sa arate super... ...spor la treaba...numai bine:
                0.9 tce SL plus

Comment

• Multumesc. Jantele sunt Wolfrace 215 45 R17 2500 ron. Arcurile sunt Weitec -30 mm. Nu este prea jos nu atinge nicaieri nici in fata cand virez. Stiu ca mai am mult de lucru in timp scurt dar am mai facut cateva comenzi la unu altu ca vreau sa mai fac cate ceva in interior la masina

Comment

• interioru ala o sa iasa belea rau

sigpic

Comment

• Originally posted by ct-07-apv View Post
                      Am pus arcurile si jantele
                      jantele sunt super misto,sa le stapanesti sanatos si asteptam poze cu masina cand e terminata

Comment

• super! pneurile is pe 45 nu?

Comment

• frumoasa masina .. super .. bafta in continuare .. chiar ca e unicat
                          Its just a car ...

Comment

• Si eu astept sa o vad gata ca deja imi sta rau pe creier. Oricum am prea multe de facut in timp prea scurt si bani relativ putini. Idei sunt o multime nici nu stiu ce sa iau intai. Incerc sa fie unicat din toate punctele de vedere sa vedem cat o sa reusesc. Da cauciucurile sunt pe 45

Comment

• tu esti unicat doar prin felu ca tot ce faci e facut cu manutza ta si cu ideile tale... nu ca altii(no offence ptr restu) de dau banii lu taticu la o firma si vai ce masina unicat am...

sigpic

Comment

• ti-am mai zis dar mai zic odata arata belea de belea abia astept sa o vad la bucharest
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google