Cauciucurile sunt pentru jantele pe 17. Distantierele le am de la cineva care lea avut tot pe Logan si sunt facute bine. Singura problema la ele paote sa fie prezoanele sa nu fie facute bine si sa cedeze vreunul in rest nu cred ca ai ce sa patesti. Problema mea a fost ca din cauza cutiei (53 kg) nu am putut merge cu distantierele din cauza soselelor. Aveam intre raota si bara spate in jur de 5 mm si la prima groapa o spargeam. fara sistem mai merge. Inca nu are 150 cai poate intr-un viitor
Logan 1.6 8v APV
Collapse
X
-
Frumos n-am ce zice.Cand nu imi place ceva iti spun eu in particular .Sa auzim numai de bine si spor la tunarit in continuare.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Edy View PostSi eu sunt in asentimentul celorlalti, adica felicitari, e super faina masina. Cand o sa am bani de tunat masina mea, pe cuvant daca nu vin la tine pt consiliere de specialitate!
Comment
-
Da APV-ule, pot sa spun ca imi place exteriorul
bara fata arata mult mai bine ca precedenta, pleoapele sint unice!!, bravo!
poze din interior? sti ca acolo critic eu
poti pune poza cu poza daca ai probleme cu netul, le unesc eu intr-un singur post.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
La interior am vopsit stalpii din fata de la parbriz in alb lumini la picioare rosii pe LED-uri 60 parca multumesc UNel pentru ele si DVD-ul, in rest nu cred ca am mai schimbat ceva. Cristi cand vi la mare o sa o vezi pe viu si sa imi zici daca iti palce sau nu:P
Comment
-
Mai pun cateva poze ce mai gasesc si eu la lume
Comment
Comment