Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si politia ce zicea?

Comment

• si rosii nu se leaga? de jante nu se leaga ?
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Lumina pe masina nu are voie sa fie rosie ;) Ce treaba are culoarea farului? Momentan o sa ramana asa cum sunt

Comment

• lasa-le asa si hai in brasov odata la ce firma mergi pentru amortizoare??? si eu am nevoie de 2 sau 4 ;)) puternice
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Frumoasa masina ta...felicitari (cu intarziere, nu stiam ca ai thread cu masina) pt premiul de la Tg-Mures ! Zi-mi te rog si mie de unde ai luat neoanele de la angel?
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• La stabilus parca ii zice. Dar merg sa mi le masoare nu stiu daca fac asa mici sau ce si cum. Trebuie sa ajung saptamana aceasta. Eu sunt in Brasov de vreo 2 sapt aproape.
              Multumesc NZN-ule. Neoanele din Cta de la niste baieti care se ocupa cu asa ceva

Comment

• exact Stabilus ii zice....tot ei faceau amortizoare pe gaz pt hayonul de la SRN, solenza si duster...
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

• Am ajuns si la frumoasa suma de 100.000 Km. De acum ma gasiti in Brasov
                  Attached Files

Comment

• frumos bord,si cati mai multi km fara probleme.

Comment

• APV-ule cand iti vedem si noi masina finalizata din toate punctele de vedere ? . Mai incanta-ne cu poze ceva
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Cine ma grabeste Cristi? o sa fac poze cu noile semnalizari laterale cand o sa fie gata

Comment

• deci mai pregatesti niste surprize,asteptam pozele,bafta la lucrari.

Comment

• Am zis ca de luna viitoare o sa incep sa ma ocup si eu de masina mea. O sa las restul lucrarilor si a mea va fi prioritate

Comment

• Este CRIMINALA!!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google