Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• m-am uitat la un rezumat al evoulutiei :P deosebita masina, culoarea ireal de frumoasa ) ai avut probleme cu balamalele? s-au lasat ceva? ca le ai de ceva timp...
    Casa moara fetilii!

Comment

• No comment,bravo,bravo,bravo!

Comment

• Superrrrrrrr,da avem si noi putina imaginatie??pana si Savana are o gama mai variata de culori.
        Felicitari pentru munca depusa.
        sigpic

Comment

• de curiozitate cati bani ai bagat in ea pana acum ? )

Comment

• banii ca banii ..dar sa vezi munca dracu depusa ... iar pentru asta, Mihai in primul, apoi masina trebuie apreciati!!!
            multa bafta mihai..parerea mea de masina o stii..."urata domle"
            mult spor!!!
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• urat luftul dintre aripa si usa fata , diferenta mare intre spatiu...
              in rest culoarea parca imi e cunoscuta.

Comment

• Ce bine arata in poze...pacat ca realitatea e alta...

Comment

• Cati bani au fost pentru investit s-au investit, cand s-au terminat am facut in asa fel incat sa mai gasesc. Banii sunt facuti ca sa fie cheltuiti. Munca este in schimb nepretuita. Balamalele sunt ok din punctul meu de vedere mai merg niste schimbari nu numai acolo, doar ca eu nu sunt multumit niciodata. O sa schimb aspectul masinii pana voi fi 100% multumit de munca pe care o depun singur. Tot ce este pe masina este facut de mine ma refer la fibra chituit finisat si mai nou si vopsit. Masina inca nu este gata si nu este nici macar aproape sa fie gata,

De unde iti este cunoscuta culoarea?
                  Last edited by ct-07-apv; 15 June 2012, 01:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mai este un Logan cu aceiasi culoare pe aici, dar nici eu nu imi dau seama exact care. poate este doar o coincidenta

Comment

• Cu aceasta culoare nu mai este niciunul garantat

Comment

• sigur sigur sigur? sau te referi ca difera noanta foarte putin?

Comment

• Daca consideram ca toate nuantele de rosu reprezinta rosu da mai au si altii, dar daca luam dupa codul de culoare cum de altfel se face cred ca sunt diferente mari. Dar de curiozitate vreau sa vad si eu care se aseamana

Comment

• Bagabontii astia mici fac referire la loganul lui Cosmin,KYS.
                            Ce va mai place!!

Sa traiesti Mihai,spor la lucru
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• Ma eu stiu ca sunt chior de fel dar vad ca altii sunt si mai chiori ca mine. Ala e rosu simplu mat al meu e rosu perlat ce bate inspre 2 alte culori, nu e nici macar o asemanare intre cele doua culori. Bine daca ei vorbesc doar dupa poze... inseamna ca sunt maestrii in ale tuningului. Ce mai faci colegu?
                              Aici se vede exact diferenta de culoare cand bate soarele si cand nu bate pe masina
                              Attached Files

Comment

• mihai...stii ce discutie am avut noi cu referire la forumul asta, unde toti sunt mega maestrii emeriti in tuning ,cred ca unii au si diplome emise de vreun for international, ...daca nu e ca intr-un loc...nu e!! asa ca nu-ti mai bate capu..aici sunt anumite tipare in tuning iar daca masina ta nu se inscrie in ele.."nu bun"..tot ce e inedit,nou..daca e altfel..e hulit..asa ca suporta consecintele!!!
                                hai ciuss...ne vedem paa
                                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google