If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Apv stii service'ul ala de dupa pod la doraly pe dreapta cum vi de la real unde intri in poarta 6 (langa el e si o vulcanizare si un magazin de scaune auto si sunt niste atv'uri la poarta) , acolo si'a facut cineva pentru un opel astra tot traseul inclusiv finala(pilot) si catalizatorul scos, parca 7 mil l'a costat . Mergi si intreaba acolo ca e aproape vezi ce pret iti fac baietii. Spor la treaba
Ai un golan f.Frumos!Am avut o ocazia sa il admir la Casa cu tei.Cum l.Am vazut l.Am bagat l o mica sedintza foto;)).Bafta in continuare shi sa realizezi ce ti ai dorit!
@silviu_cos am fost acolo si cam acela este pretul cu tobele deja cumparate. Eu am tobele si astept niste bani sa realizez si traseul. Momentan azi vreau sa fac matrita dupa o capota de logan si sa o realizez in totalitate din fibra.
@Powertunning multumesc. Am avut noroc pe drumul dinainte de Casa cu Tei ca era sa ating de cateva ori pe panta aceea ultima dar la limita a trecut. Vezi ca ai uitat sa pui o poza care e pe hi5:P
Pai parca am zis ceva nu mai stiu.... :P este un volan imbracat in piele alba moale, fina, cum vrei tu sa ii zici ca doar si tu ai (bine nu alba). Urmeaqza sa vad ce fac cu restul partilor negre de prin zona care nu prea se mai asorteaza. Sper sa reusesc sa fac evacuarea saptamana aceasta si atunci o sa pun poze si cu evacuarea si cu volanu si schimbatoru si noul parasolar
Am refacut putin bara pe spate pentru ca trebuiau marite gaurile de la evacuare si am montat o evacuare dubla Borla de dupa catalizator.
Am participat la Tuning Fever Mamaia 2008 si am luat locul 2 la best autohtona. Atasez doar pozele pe care le am acu dar trebuie sa mai iau de la cunoscuti
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment