Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apv stii service'ul ala de dupa pod la doraly pe dreapta cum vi de la real unde intri in poarta 6 (langa el e si o vulcanizare si un magazin de scaune auto si sunt niste atv'uri la poarta) , acolo si'a facut cineva pentru un opel astra tot traseul inclusiv finala(pilot) si catalizatorul scos, parca 7 mil l'a costat . Mergi si intreaba acolo ca e aproape vezi ce pret iti fac baietii. Spor la treaba

Comment

• Ai un golan f.Frumos!Am avut o ocazia sa il admir la Casa cu tei.Cum l.Am vazut l.Am bagat l o mica sedintza foto;)).Bafta in continuare shi sa realizezi ce ti ai dorit!
      Attached Files
      sigpic

Comment

• @silviu_cos am fost acolo si cam acela este pretul cu tobele deja cumparate. Eu am tobele si astept niste bani sa realizez si traseul. Momentan azi vreau sa fac matrita dupa o capota de logan si sa o realizez in totalitate din fibra.
        @Powertunning multumesc. Am avut noroc pe drumul dinainte de Casa cu Tei ca era sa ating de cateva ori pe panta aceea ultima dar la limita a trecut. Vezi ca ai uitat sa pui o poza care e pe hi5:P

Comment

• Originally posted by ct-07-apv View Post
          Am ales rosul pentru ca se vad destul de bine formele pe aceasta culoare si era concurenta mare la loganuri rosii modificate in oras
          serios?:P de ce nu spui toate motivele pentru care ai ales culoarea ;))

Comment

• Opaaaa, na ca te-a dat de goooool
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Da asa e un motiv principal a fost ca ei ii place rosu. Bine recunosc

Comment

• Ce tare apv-itza ai o punga de fistic de la mine
                PS. Daia mica...

Apvule zi-ne si de volanu ala alb

sigpic

Comment

• Fistiiiiiiiiiiiiiiiic

Comment

• Si alcatiel

sigpic

Comment

• Super APV-ul !
                      http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• Pai parca am zis ceva nu mai stiu.... :P este un volan imbracat in piele alba moale, fina, cum vrei tu sa ii zici ca doar si tu ai (bine nu alba). Urmeaqza sa vad ce fac cu restul partilor negre de prin zona care nu prea se mai asorteaza. Sper sa reusesc sa fac evacuarea saptamana aceasta si atunci o sa pun poze si cu evacuarea si cu volanu si schimbatoru si noul parasolar

Comment

• Soper masina frate foarte frumos tuningu sa ai cati mai multi km cu ea

Comment

• APV-ul asta e de belea rau . Singur isi face masinuta singur una alta. Bravo APV-ule !!!
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Am refacut putin bara pe spate pentru ca trebuiau marite gaurile de la evacuare si am montat o evacuare dubla Borla de dupa catalizator.
                              Am participat la Tuning Fever Mamaia 2008 si am luat locul 2 la best autohtona. Atasez doar pozele pe care le am acu dar trebuie sa mai iau de la cunoscuti
                              Attached Files

Comment

• CooooLLLL !!! Felicitari
                                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google