Apv stii service'ul ala de dupa pod la doraly pe dreapta cum vi de la real unde intri in poarta 6 (langa el e si o vulcanizare si un magazin de scaune auto si sunt niste atv'uri la poarta) , acolo si'a facut cineva pentru un opel astra tot traseul inclusiv finala(pilot) si catalizatorul scos, parca 7 mil l'a costat . Mergi si intreaba acolo ca e aproape vezi ce pret iti fac baietii. Spor la treaba
Logan 1.6 8v APV
Collapse
X
-
@silviu_cos am fost acolo si cam acela este pretul cu tobele deja cumparate. Eu am tobele si astept niste bani sa realizez si traseul. Momentan azi vreau sa fac matrita dupa o capota de logan si sa o realizez in totalitate din fibra.
@Powertunning multumesc. Am avut noroc pe drumul dinainte de Casa cu Tei ca era sa ating de cateva ori pe panta aceea ultima dar la limita a trecut. Vezi ca ai uitat sa pui o poza care e pe hi5:P
Comment
-
-
-
Pai parca am zis ceva nu mai stiu.... :P este un volan imbracat in piele alba moale, fina, cum vrei tu sa ii zici ca doar si tu ai (bine nu alba). Urmeaqza sa vad ce fac cu restul partilor negre de prin zona care nu prea se mai asorteaza. Sper sa reusesc sa fac evacuarea saptamana aceasta si atunci o sa pun poze si cu evacuarea si cu volanu si schimbatoru si noul parasolar
Comment
-
APV-ul asta e de belea rau . Singur isi face masinuta singur una alta. Bravo APV-ule !!!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Am refacut putin bara pe spate pentru ca trebuiau marite gaurile de la evacuare si am montat o evacuare dubla Borla de dupa catalizator.
Am participat la Tuning Fever Mamaia 2008 si am luat locul 2 la best autohtona. Atasez doar pozele pe care le am acu dar trebuie sa mai iau de la cunoscuti
Comment
Comment