Se vand farurile de pe masina cu angel eyes si pleoape unicate la 650 lei. Daca masina este rosie sunt deja vopsite la culoare doar trebe montate
Logan 1.6 8v APV
Collapse
X
-
Cateva poze de la munte
Comment
-
Nenea apv`ule .. Frumoasa masina .. Ti`am mai zis .., si o sa iti mai zic ... Mersi pentru compania care mi`ai tinut`o astazi .. Pacat ca nu am gasit plasa ... Lasa .. Nu e timpul pierdut ... Am mai luat inca odata magazinele de pe poporului azi in cautarea plasei dar nimic ...Logan 1.6MP
Comment
-
Farurile le-am dat, acum caut altele noi pentru ca pe negru nu prea se mai gasesc. Masina va intra in schimbare generala odata cu terminarea sesiunii mele. Pe fata acum am cauciucuri 205 40 R 17 urmeaza sa le schimb si pe spate (au ramas 225 45 r17). Am sa revin cu poze cand o sa fie cazulLast edited by ct-07-apv; 17 January 2009, 11:21.
Comment
-
Am fost sa fac si ceruirea la Tulcea. Am schiumbat arcurile cu unele H&R -45 mm. S-a lasat vizibil mai jos dar nu pot sa ma exprim daca sunt mai tari sau nu. Uneori par mai tari alteori nu... Curand ma apuc si de botul masinii. Mai aveam de vopsit cei doi stalpi din spate de la dezaburire. Ieri i-am luat de la vopsit, trebuie sa ii montez cand am timp si apoi revin si cu poze.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostBun venit pe forum.
Arata bine masina (ce jante ai acuma) sper ca nu capace ?
La interior e prea mult rosu , puteaia sa imbraci tot interioru(bord, fete de usi) in piele (naturala sau ecologica) si cred ca iesea mai bine.(bordul imbracat il avea un logan verde de la ******* day daca il stii..)
Si cateva poze facute de mine. A si cu pleoapele cum ramane ? (daca vrem si noi
D)
Comment
Comment