1,94 mb e cea mai mica poza si nu merge. O sa fac cu telefonu atunci si o sa pun
Logan 1.6 8v APV
Collapse
X
-
-
-
probabil ca mihai din cauza ca si-a montat usile lambo style...."balamalele" sunt prinse de aripa....aripa nu se mai potriveste ... de fapt se potrivea dar trebuia "umflata" si linia masinii venea urat....si bara fata probabil ca va fi refacuta dupa noua aripa
Comment
-
Am facut 3000 de km atunci cand m-ai vazut in Craiova si nu am stationat rpea mult pe nicaieri. Am avut la dispozitie 4 5 zile acela a fost concediul meu. Imi cer scuze ca nu am apucat sa ma vad cu cei din orase in care am fost. Am ajuns doar in Tg Jiu unde baietii au organizat intalnirea mai repede pentru a putea sta putin de vorba.
Fata este la refacut din cauza unui mos care nu a stiut sa opreasca la stop si drept urmare capota bara farul aripa au fost distruse. Cu ocazia aceasta masina a intrat in lucru complet. Sper ca pana de 1 aprilie sa o termin. Este foarte mult de munca si pentru a mea nu prea este timp. Dar incet incet o sa o fac.
Comment
-
is curios cum va arata mashina dupa ce faci aripile calumea.
P.S. faine jante, da bine pe linia mashinii taleKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Originally posted by ct-07-apv View PostSincer si eu sunt curios cum va arata la final. Dar nu ma grabesc cu ea. O sa o fac incet si cand am timp. Mai bine incet da sigur
Bafta si spor la treaba!!!!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Am avut probleme cu primul set de angel eyes pe neon dar acum merg bine.Attached Files
Comment
Comment