Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1,94 mb e cea mai mica poza si nu merge. O sa fac cu telefonu atunci si o sa pun

Comment

• Iti dau eu un sfat: intra pe mess, si da-i acolo la photos (sa iti apara chestia aia in care se trimit pozele) si cand bagi pozele acolo, Yahoo le redimensioneaza automat, iar apoi le salvezi in comp, iar pozele vor merge sa fie puse aici. Eu asa fac >
      sigpic

Comment

• ai trecut prin Craiova si nu ai dat nici un semn... Am vazut masina parcata...am stat 10 minute pe langa ea sa vad daca vi si...nimic...
        I My Honda !

Comment

• unicat atat spun . Loganul intra in lumea buna ! ! ! Respect Mister ! !!!
          sigpic
          The MVP

Comment

• am luat threadul la puricat si tot nu am inteles de ce e fata masinii albastra

Comment

• probabil ca mihai din cauza ca si-a montat usile lambo style...."balamalele" sunt prinse de aripa....aripa nu se mai potriveste ... de fapt se potrivea dar trebuia "umflata" si linia masinii venea urat....si bara fata probabil ca va fi refacuta dupa noua aripa

Comment

• Am facut 3000 de km atunci cand m-ai vazut in Craiova si nu am stationat rpea mult pe nicaieri. Am avut la dispozitie 4 5 zile acela a fost concediul meu. Imi cer scuze ca nu am apucat sa ma vad cu cei din orase in care am fost. Am ajuns doar in Tg Jiu unde baietii au organizat intalnirea mai repede pentru a putea sta putin de vorba.
                Fata este la refacut din cauza unui mos care nu a stiut sa opreasca la stop si drept urmare capota bara farul aripa au fost distruse. Cu ocazia aceasta masina a intrat in lucru complet. Sper ca pana de 1 aprilie sa o termin. Este foarte mult de munca si pentru a mea nu prea este timp. Dar incet incet o sa o fac.

Comment

• Am schimbat lumina la pozitii ieri. Din cele 4 leduri de pe fiecare angel eyes am montat neoane. Schimbarea este radicala. In seara asta o sa fac poze

Comment

• le asteptam. frumoasa masina!
                    MiNnRuZ

Comment

• waw....super misto masina...spor la tunarit
                      sigpic
                      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• is curios cum va arata mashina dupa ce faci aripile calumea.
                        P.S. faine jante, da bine pe linia mashinii tale
                        Last edited by valeriuciprian; 25 August 2009, 05:23. Reason: Automerged Doublepost
                        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Sincer si eu sunt curios cum va arata la final. Dar nu ma grabesc cu ea. O sa o fac incet si cand am timp. Mai bine incet da sigur

Comment

• Originally posted by ct-07-apv View Post
                            Sincer si eu sunt curios cum va arata la final. Dar nu ma grabesc cu ea. O sa o fac incet si cand am timp. Mai bine incet da sigur
                            Frumoasa era masina si pana acum , dar de acum o sa fie si mai frumoasa.
                            Bafta si spor la treaba!!!!
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• Am avut probleme cu primul set de angel eyes pe neon dar acum merg bine.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google