Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos asteptam poze si cu aripile de pe fata modificate dupa adaugarea lambo dors-urilor.
    Bafta.
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

• Aia mai dureaza cand mai fac cate ceva o sa revin cu poze

Comment

• Aseara am stabilit 3 recorduri personale:
        132 km/h in treapta a 3a
        170 km/h in a patra
        4 ore 37 minute de la iesirea din Brasov pana la intrarea in Constanta pe urmatorul traseu: Brasov, Predeal, Valea Calugareasca, Urziceni, Slobozia, Drajna, autostrada, Constanta, Precizez ca am oprit de 3 ori cate 5 minute aproximativ.

Comment

• Foarte tare.
          sigpic
          https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Cam in ce bani te`a dus investitia cu usile?

Comment

• Balamalele 700 E montaju 200.
              O veste proasta... aseara ma lovit unu in spate si bara este cam praf... nu am matrita la ea dar o sa incerc sa o refac cum era... sa vad ce rezolv cu asogurarea celuilalt....

Comment

• Fpp....ce ghinion, poate totusi o sa o repari....bafta

Comment

• Originally posted by ct-07-apv View Post
                  Balamalele 700 E montaju 200.
                  O veste proasta... aseara ma lovit unu in spate si bara este cam praf... nu am matrita la ea dar o sa incerc sa o refac cum era... sa vad ce rezolv cu asogurarea celuilalt....
                  Ce ghinion, sper sa rezolvi sa fie bine.
                  Eu speram sa ne vedem la Cluj in 19-20 septembrie.
                  Bafta cu reparatia!!!
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

• Scuze dar nu prea am timp sa scriu de abia daca mai citesc cate ceva seara ... frumoasa masina te-am mai vazut prin bucuresti cu ea arata super numai respect pt. munca pasiunea si banii investiti in ea

Comment

• Au inceput reparatiile la masina panoul spate oala de la roata de rezerva si portbagajul sunt aproape gata. Maine imi voi cumpara insonorizant (nu din acela pensulabil ci care se da cu pistolul, nu dynamat adica foi din acelea.. nu ma pricep foarte bine dar cred ca a-ti inteles) sa dau in tot portbagajul (pentru ca urmeaza sa imi fac si muzica si sa nu mai vibreze toate). La bara de spate este foarte mult de munca pentru a o repara si inca nu stiu daca voi reusi sa o fac pe aceasta sau trebuie facuta alta. La Cluj nu ajung, ne vedem la Iasi daca vi si tu

Comment

• foarte tare...apv... ..te asteptam la iasi..sa inteleg ca te-ai hotarat..si ramane sa vi?

spor la treaba... la masinuta ca ai ceva..de munca ... dar eu am incredere ca o sa reusesti...
                        0.9 tce SL plus

Comment

• Da vreau sa vin la Iasi dar sa vad acum cat reusesc sa refac din masina

Comment

• Cand e mai exact la iasi sa vad cum imi organizez timpul

Comment

• pe 1 noiembrie!te asteptam ;)
                              God is my copilot

Comment

• da...corect..pe 1 noiembrie e evenimentul pica intr-o duminica...
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google