Asa tarziu? Eu credeam ca e pe 1 octombrie!!! Pai este bine atunci ca am timp sa o fac in mare parte
Logan 1.6 8v APV
Collapse
X
-
da...vrem sa fie ultimul eveniment din acest an ..pe plan national... ma bucur ca o sa ai timp sa rezolvi la masina treaba.. o sa mai vorbim si pe mess..dar te rog si aici... sa imi spui cate persoane vor venii cu tine..si de cate seri ai nevoie pt cazare..ca sa incep sa fac o lista...si sa va comunic si preturile exacte0.9 tce SL plus
Comment
-
Pai o sa vin eu prietena mea si baiatul care ma ajuta cu fibra de sticla deci 3 persoane. Acum nu stiu exact cate zile. Sa imi spui cand incepe evenimentul si cand se termina ca sa stiu cum imi fac programul. Oricum eu cred ca plec inspre voi vineri seara dupa ora 5. Probabil vineri si sambata noaptea o sa stam.
Comment
-
Masina este in refacere acum. Cateva poze cu ea in lucru
Comment
-
Si eu dar inainte de 1 aprilie nu cred ca reusesc. Poze si de la refacerea barii spate
Comment
-
O mica evolutie
Comment
-
A aparut in ziarul click de luni in urma expozitiei de la Piatra Neamt unde am castigat locul 2 best autohtona.
Evolutii pana acum: am reusit sa ii dau o fata la bara din fata dar mai am de lucru la ea, capota, plafonul si portbagajul azi se revopsesc pentru ca nu iesisera perfect, stalpii din interior sunt la vopsit si am montat un suport de ceasuri pe stalpul de la sofer.
Cateva poze cu ea in stadiul actualAttached Files
Comment
Comment