Bara fata chiar nu e iesita mult in fata, iar aripile nu aveam cum sa le fac mai mici din cauza sistemului lambo care atat se deschide. O sa vad ce reusesc sa fac la usi. Mai mult ca sigur usile fata o sa ramana mai in interior din cauza ca daca le unflu nu o sa le mai pot deschide. Daca imi ajunge timpul o sa unflu si spatele. Pana pe 1 trebuie sa fie gata ca sa poata intra la vopsit si pana pe 11 sa fie gata
Logan 1.6 8v APV
Collapse
X
-
Nu puteai sa faci ceva gen priza de aer si sa acoperi doar gaurile alea? Ai muncit mult la ea, dar eu zic ca nu ti-a prea iesit treaba cu aripile (sunt prea masive).
Acum e nevoie de distantiere. Rotile sunt prea in interior .
Cred ca atunci cand o vei vopsi, va arata mai bine . Pregateti pentru 4 tuning days, nu?
Comment
-
Colegul meu cu loganu alb vrea sa faca doar ca niste prize de aer dar iti dai seama ce prize imense o sa fie? Eu nu am vrut asta pentru ca din punctul meu de vedere o sa arate ca niste urechi... In partea de jos aripile sunt la nivel cu rotile si cu bara fata si cea spate, curand si la nivel cu pragurile. Da ma pregatesc pentru acel eveniment. Sper sa reusesc sa o termin.
Comment
-
Nu lua raspunsurile mele ca rau voitoare. Eu doar imi exprimam opinia.
Sincer, daca spui ca nu poti face evazari si la usi, acolo e o problema. Pentru ca in ata va fi Muscel Car, iar la mijloc Matiz. Iti respect munca si sincer, masina da bine cu lamboo doors.
Iar in legatura cu rotile: din pozele 1, 3 si 4 nu reiese ca ar fi la nivelul aripilor. Eu ti-am dat un sfat si o parere .
Comment
-
Nu am cum la usile fata. la cele spate o sa ii fac acum sa vad cat timp o sa am la dispozitie. Sunt in Bucuresti 2 subaru impreza unu galben a lu Onoriu si unu verde (fost a lu Mcutzu, Dumnezeu sa il ierte, parca) si unu in Constanta a lu Ceres care sunt unflate si dupa acel model ma iau. Usile spate si aripile spate vreau sa le unflu ca sa nu fie doar in fata mai lata.
Comment
-
ce suparat este, o sa iasa supersigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
Comment